Blog

Organizare Nuntă 09-01-2018 26852

10 restaurante pentru o nuntă restrânsă: unde poți organiza o petrecere reușită cu mai puțin de 150 de invitați

10 restaurante pentru o nuntă restrânsă: unde poți organiza o petrecere reușită cu mai puțin de 150 de invitați

O nuntă mică nu înseamnă neapărat un buget mic. O nuntă cu mai puțini invitați este o alegere pentru a-i avea doar pe cei mai dragi și apropiați oameni alături la evenimentul special. Este o sărbătoare intimă care îți oferă ocazia să te simți comfortabil și petreci mai mult timp cu fiecare din ospeții tăi. Vezi aici mai multe motive pentru a alege o nuntă mică, dacă încă nu ești convins(ă).

Dar de multe ori este dificil să găsești localul care va găzdi frumosul eveniment pentru că majoritatea sunt mult prea mari pentru nunta ta și impun un număr minim de invitați.

Iată de ce, Marry.md vă vine în ajutor cu o listă de sugestii de restaurante și localuri potrivite pentru nunți cu mai puțin de 150 de invitați. Voi pe care le-ați recomanda?

 

1. Vila Nouă

Restaurantul dispune de 3 săli separate, una de 150 de persoane, alta de 80 și ultima este un cocktail lounge pentru aproximativ 50 de invitați, special destinate pentru evenimente cu număr mic de invitați, în special nunți. Sala dispune de acustică bună, iar mesele care pot fi ușor reamplasate oferă suficient spațiu pentru artiști și decorații speciale. Un alt avantaj este terasa extrem de încăpătoare și comfortabilă de care dispune sala mică. În sezonul cald, 2 terase în aer liber sunt disponibile pentru organizarea procedurii de înregistrare oficială a căsătoriei, a unei recepții sau fourchette și un teren de joacă pentru copii.

......

 

2. Café de flore

Restaurantul are o capacitate de 90 de persoane și sala are o atmosferă comfortabilă, dar elegantă în același timp. Localul se află la un km de Chișinău și este parte a unei zone de agrement сu foișoare. Astfel, vă veți putea bucura de liniște și de grădina din fața restaurantului, unde puteți organiza momentul înscrierei civile și recepția oaspeţilor. Bucătăria este europeană și tradițională, iar echipa se recomandă a fi profesionistă și pasionată de a o oferi o deservire pe măsură.

......

 

3. Most

Designul sălii de nunți este impresionant și imită stilul pompos al palatelor din Versailles ale lui Ludovic al XIV-lea. Începând cu 50 de invitați, spațiul este încăpător pentru mese, ring de dans, bar cu bunătățuri, toate sub o cupolă mare, ce amintește de o capelă. Se alfă în sectorul Botanica, iar pe lângă serviciile de bază dispune și de echipamentul audio şi de lumină modern și parcare păzită. Prețurile încep de la 850 lei/persoană.

...

 

4. Saint-Tropez

Restaurantul este proaspăt deschis în 2018 și sala are o capacitate de până la 80 de invitați. Se află la Vadul lui Vodă, departe de forfota orașului, ceea ce cotribuie la sentimentul de intimitate pentru ceremonia ta. Dar cea mai bună parte este că pe lângă restaurant, complexul dispune de o pensiune cu camere de 2 persoane, pentru a vă putea odihni bine alături de oaspeți și continua distracția a doua zi la bazinul pensiunii. De asemenea, se pot organiza nunți în aer liber în sezonul cald.

...

...  ...

5. Cielo

Este un restaurant sofisticat, cu un design modern și plăcut, în sectorul Buiucani a capitalei. Bucătăria este și ea sofisticată, cu specific italian și internațional. Restaurantul dispune de o scenă pentru artiști, iar o trupă Jazz s-ar potrivi cel mai bine cu atmosfera caldă și elegantă a localului. Este deschis până la ora 2 dimineața, așa că mai bine începeți mai devreme.

...

 

6. Belvedere

Restaurantul are o capacitate de la 50 la 150 de invitați și printre facilități dispune de zonă de relaxare cu canapele moi pentru a asigura odihna oaspeților, zonă pentru fumători, o terasă comfortabilă și parcare. Prețul pentru meniul de bază începe de la 450 lei, iar lucrul cu care se remarcă cu adevărat restaurantul este faptul că oferă posibilitatea clienților de a aduce băuturile alcoolice proprii.

...

 

7. Restaurantul de Vis

Locația acestui restaurant care poate găzdui până la 180 de persoane corespunde cu numele lui și este cu adevărat de vis. Îl găsiți la Trebujeni, Orheiul Vechi, într-un cadru idilic, cu stâncile din lunca Răutului din spate și se potrivește unei nunți rustice sau în stil etnic.

......

...

 

8. Select

Pe lângă decorul minimalist și modern care face sala potrivită pentru orice stil de nuntă, restaurantul Select pare să investească mult în relațiile cu clienții și oferă suport extensiv pentru organizarea evenimentului tău și multe servicii complementare pentru conveniență. Sala Neoclasic este încăpătoare pentru o nuntă de până la 100 de persoane și este dotată cu 2 ecrane de proiecție, sistem de sunet și iluminare color și dispune de zonă lounge, pentru fourchette și artiști, cameră de joacă pentru copii și odaie hotelieră pentru miri. Iar pentru perioada rece a anului restaurantul oferă clienților săi 15% reducere.

......

 

9. Club Royal Park

Probabil cel mai elegant restaurant, în cea mai elegantă locație. Sala de nunți de 20-150 de persoane se află la primul etaj al hotelului de 5 stele cu același nume din Parcul Valea Trandafirilor. Acesta are deschidere spre o piscină foarte bine integrată în decorul grădinii și oferă posibilitatea organizării evenimentului în aer liber. Bucătăria este moldovenească, europeană și japoneză.

...

...

 

10. Vila Drago

Vila Drago este locul pentru petrecerile de nuntă în aer liber. Grădină extrem de generoasă, terasa, foișorul și piscina modernă completează perfect decorul nunții tale dintr-o seară de vară cu apus de foc. Localizată în apropierea Chișinăului, în Vadul lui Vodă, Vila este o alegere bună pentru o petrecere relaxantă și elegantă. Deși capacitatea maximă este de până la 400 de persoane, ceremoniile mici sunt mai potrivite atmosferei intime a complexului. Oaspeții se pot odihni peste noapte la hotelul vilei.

... 

... ...

 

Marry.md îți urează pregătiri ușoare și clipe de neuitat de la ceremonia ta!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!