Noutăți

Invitații și cadouri 06-12-2021 1258

Luna cadourilor – idei pentru a-i surprinde pe cei dragi

Luna cadourilor – idei pentru a-i surprinde pe cei dragi

Suntem în cea mai magică perioadă a anului. A început deja febra sărbătorilor și suntem deja în goana după cadouri pentru cei dragi. Venim cu câteva idei și sugestii, pentru a-ți ușura misiunea. 

Cum alegi cadoul potrivit?

  • Ține cont de preferințele pe care le are persoana, ocupațiile care îi aduc plăcere 

  • Nu te ghida de principiul „de ce are nevoie”, ci mai degrabă de „ce îi va aduce bucurie”

  • Nu este cazul să optezi pentru cadouri practici, sărbătorile de iarnă sunt pentru suflet, deci poți alege ceva tematic, cu tentă de sărbătoare (lumânări parfumate, globuri de Crăciun, figurine)

...

  • Împachetează frumos, pentru că fiecare detaliu contează

  • Nu uita de un mesaj de felicitare, pe care îl poți imprima ingenios pe un tricou, o cană sau o ilustrată – fiecare detaliu contează

  • Oferă amintiri oamenilor dragi, pentru ca atunci când v-or primi cadoul să-și amintească mereu de ceva plăcut

  • Nu dărui bani. Chiar dacă ești în pană de idei, alege ceva simplu, dar nu oferi bani, Poți lua o pereche de ciorapi tematici, o cană și ceaiul preferat al persoanei dragi. 

...

Există mai multe categorii de oameni, iar modul în care privesc lumea le definește și preferințele în materie de cadouri. 

 

Persoane de tip vizual: acordă o atenție deosebită detaliilor ce țin de decor, obiecte de înfrumusețare a unui spațiu, așa că le-ai putea face fericite oferindu-le ceva frumos pentru casă sau oficiu. Cadoul ideal: nu poți da greș cu un tablou, poster, globuri de Crăciun sau o bijuterie interesantă.

...

 

Persoane de tip olfactiv: Sunt înnebunite de arome și nu-și pot imagina o zi fără un parfum plăcut sau o lumânare aromată. Cadoul ideal: un parfum, lumânări aromate, bețișoare aromate pentru casă.

...

 

Persoane de tip auditiv: experimentează sunetele din jurul lor foarte intens. Lucrează mereu ascultând muzica preferată. Cadoul ideal: un CD cu trupa preferată, o boxă portabilă, figurine muzicale de Crăciun sau o pereche de căști.

...

 

Persoane  de tip gustativ: iubesc să experimenteze în materie de gastronomie și aleg mereu ceva apetisant. Cadoul ideal: un voucher la restaurantul preferat, un desert delicios pregătit hand-made, vase de gătit cu tematică de Crăciun. 

...

 

Un bilet la un concert de muzică clasică sau la teatru

Oferă un plus de emoții pozitive persoanelor dragi din viața ta și fă-le o invitație la concert sau teatru, mai ales în cazul în care știi că preferă această ocupație. Studiază din timp repertoriul și alege ceva clasic, cu care cu siguranță nu vei da greș.


...

 

Invitație la un târg de Crăciun

Organizează o vizită la un târg de Crăciun. Serviți împreună vin fiert și savurați atmosfera de sărbătoare. Puteți alege împreună cu persoana dragă cadouri pentru întreaga familie. Va fi un cadou plăcut, mai ales pentru persoanele care apreciază timpul petrecut împreună. 

...

 

Un abonament la ore de sport sau muzică

Dacă ști că persoana dragă are vreo ocupație care-i place, dar tot ezită să înceapă să o practice, atunci e momentul potrivit să o motivezi. Procură un abonament la un cerc de hipism, chitară sau orice altă activitate. Îți garantăm că îi vei surprinde pe cei dragi. 

...

 

Certificat-cadou la un master-class

Prepararea pizzei cu un master-chef, o oră de squash cu un antrenor personal sau confecționarea articolelor pentru înfrumusețarea casei – sunt idei de activități superbe și poți alege în funcție de ceea ce preferă persoana dragă. Nu ezita să o uimești, astfel vei crea amintiri plăcute. Prețul unui asemenea master-class variază între 600-1500 lei, în funcție de tip. 

...

Shopping cu stilist

Dacă știi că persoana dragă este iubitoare de shopping, atunci oferă-i o tură cu un stilist. Va fi o experiență unică și vei fi sigur că va alege articole în dar, care-i sunt pe plac.  La noi în oraș găsești oferte de asemenea gen, iar prețul unei sesiuni pe o durată de 4 ore este de 900 lei. 

...

 

„Survival Box” pentru sărbători

Adună într-o cutie lucrurile esențiale care sunt necesare pentru a crea o atmosferă de sărbătoare. Poți pune în interior o varietate de obiecte, cum ar fi: o pereche de șosete cu un mesaj haios sau cu print de Crăciun, o pereche de mănuși, ceai sau cafea, o eșarfă călduță, un termos și o cană, ciocolatele preferate sau oricare alt desert pe care să scrii un mesaj drăguț. Poți lua chiar și o stea pentru brad sau tot ce-ți vine prin cap legat de sărbători. Cu acest cadou vei crea o dispoziție de sărbătoare persoanelor dragi. 

 

...

 

O invitație la patinoar

Alege o zi pe care să o dedici persoanei dragi și mergeți împreună la patinoar. După puteți merge la cafeneaua preferată și savura un desert împreună. Ce poate fi mai frumos în prag de Crăciun? 

...

 

Vocuher la Spa sau proceduri de înfrumusețare

Un răsfăț este binevenit în orice circumstanțe, mai ales la sfârșit de an. Pune toate detaliile la punct și organizează ceva plăcut persoanei dragi. Cu siguranță îți va fi recunoscătoare. 

...

Îți dorim o lună plină de cadouri, o lună în care să primești și să dăruiești dragoste și amintiri plăcute! 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!