Noutăți

Restaurante 07-12-2022 1026

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

GIOWine Hotel & Restaurant- locația visurilor tale

Ați obosit de gălăgie, ambuteiaje și multă agitație? Doriți să vă petreceți timpul liber într-o zonă relaxantă alături de cei dragi? Atunci GIOWine Hotel & Restaurant este locația potrivită pentru intreaga voastră familie...

Acest Complex hotelier de lux este situat în orășelul Cricova, la doar 20 minute de mers cu mașina din centrul Chișinăului, iar in preajma lui se regăsesc 3 mari vinării din R. Moldova !

GIOWine Hotel & Restaurant oferă tuturor doritorilor posibilitatea de relaxare cu intreaga familie sau o evadare de cuplu pentru o seară romantică cu o cupă de șampanie, gustări selecte în reflecția lumânărilor. Hotelul nostru vă pune la dispoziție numere VIP, family room si numere stadard dotate cu paturi comode, TV, foen și mini-bar.
Pentru fumatori, odăile dispun de balcoane unde puteți admira apusul si frumoasele vii ale Moldovei.

Evenimentele organizate în Complex sunt cizelate și organizate la cel mai înalt nivel, reieșind din doleanțele clienților noștri.

Pentru a satisface dorințele tuturor clienților, Complexul dispune de 2 Săli spațioase și o crama individuală cu un disign și o amenajare specifică .

Sala de la etajul doi este unică în felul ei. Menționăm acest lucru, deoarece podul este panoramic, oferindu-vă astfel posibilitatea de a admira înaltele culmi ale cerului. Capacitatea sălii este de 150 de persoane. Sala mica , cu capacitatea de max 130 persoane este perfecta pentru evenimente cum ar fi: cumetrii, botezuri, cununii sau cuconade....

...

...

Crama Complexului, atrage clienții prin disignul ei specific și amenajarea în stilul vitivinicol. În cramă oaspeții pot dispune de degustări de vinuri selecte ale Moldovei, savura bucatele delicioase, pregătite cu drag de bucatarul șef, iar la solicitarea preventivă, se organizeaza master clas-uri de către somelier cu nume pe piața vinurilor din R. Moldova.

...

...

Complexul dispune de acces la saună, bazin intern, bazin extern și terasă. Capacitatea hotelieră este de 14 odăi, dintre care 2 sunt VIP, 2 family room si 10 camere standard!

...

...

Copiii se numară printre clienții fideli ai Complexului, având la dispoziție mult spațiu, teren de joacă, bazin extern în periaoada caldă a anului și petreceri tematice, organizate cu atenție special pentur ei!

...

...

Vă asteptăm cu drag, în orice perioadă a anului! Fiți siguri, ve-ți face o alegere perfectă!
Ne puteți găsi pe:

Adresa : Or. Cricova, Str. Crinilor 7 - Hotel & Restaurant Giowine
Telefon mobil: 062122200 - sales manager, 069670018- marketing manager

Sau pe pagina de facebook sau instagram: Giowine Hotel& Restaurant

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!