Noutăți

Organizare Nuntă 24-01-2022 7323

Formaţii pentru nuntă: Cum o alegi şi la cine poţi apela cu încredere

Formaţii pentru nuntă: Cum o alegi şi la cine poţi apela cu încredere

Muzica bună este unul din atributele de bază ale unei petreceri reușite. Dacă îți dorești o nuntă veselă, la care invitații să nu părăsească ringul de dans, atunci trebuie să fii foarte atent pe cine inviți să cânte la nunta ta. Anterior, am venit cu câteva recomandări despre cum să alegi un DJ bun știind că formațiile, bandurile, orchestrele sunt la fel de solicitate, ne-am gândit să venim cu câteva recomandări în acest sens, care te vor ajuta să faci o alegere bună.

...

Echipa Brass Band

 

Acordă o atenție deosebită recenziilor

Abonează-te la grupuri pentru mirese. Cea mai veridică informație o primești de la persoanele, care au apelat la serviciile unei formații sau alta. Citește cu atenție recenziile. Desigur, acestea se împart și ele în funcție de gusturi, astfel în cazul unei formații bune, s-ar putea să găsești recenzii care să nu fie în întregime pozitive. Ai putea găsi oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi doi și le-ați putea asculta argumentele. Dacă 90% dintre ele sunt și ale voastre, atunci înseamnă că sunteți pe calea cea bună, iar alegerea este una potrivită.

...

Elite Quartet

Încearcă să-i ascuți live înainte de a face alegerea

Indiferent de numărul de recenzii bune, te asiguri de calitatea serviciilor prestate de o formație, ascultând-o live. Cum faci asta?

 1. Iei legătura cu formația;
 2. Întrebi care este următorul eveniment.
 3. îți procuri un bilet și mergi să-i asculți, sau poate formația cântă live în vreun restaurant.

 

...

Formația Eventis

Alege mai multe formații, pentru a avea rezervă

Îți recomandăm să alegi un număr de maxim cinci formații pe care să le ai ca și opțiune. Asta te va ajuta să-ți dai seama ce se potrivește mai bine cu tine. Pe lângă acest lucru, dacă una sau două dintre aceste formații nu sunt disponibile sau au programul deja încărcat și astfel nu vor putea fi la nunta voastră, atunci apelezi la celelalte pe care le ai în listă. Nu te atașa mult de o formație, înainte de a avea o întâlnire, care te asigură că anume ei vor cânta la nunta voastră, fiindcă în cazul în care nu va fi posibil riști să te dezamăgești.

 

...

Întrebări pe care să le  adresezi formației înainte de a semna contractul

 • Ce anume se va cânta la nuntă? Bine, atunci când invitați o formație sau un band la evenimentul dvs. este evident că veți avea muzică ușoară și populară. Formațiile și bandurile au deja stabilit un repertoriu și el este foarte bine ales întrucât ei au fost deja la multe nunți și cunosc bine preferințele invitaților.
 • Pot cânta și pentru dansul mirilor? Dacă aveți așa o întrebare nu vă incomodați să o adresați, dar trebuie să știți, formațiile acompaniază dansul mirilor,  doar că depinde de melodia pe care o doriți. De asemenea, este important să cunoașteți că pentru acest serviciu nu se percepe o taxă separată.
 • Ce pauze vor avea (cât vor dura și cât de dese)?
 • Un moment foarte important pe care trebuie să-l preconizați din timp este: dacă evenimentul va dura mai mult decât ați planificat, care va fi costul suplimentar și dacă formația sau bandul este disponibilă pentru câteva ore în plus.
 • Au nevoie de loc/instalare specială pentru aparataj? Această întrebare la prima vedere ar părea în plus, dar trebuie să știți că unele formații/banduri preferă să cânte doar pe scenă și o pot instala chiar ei, doar că în așa caz, serviciile vor fi un pic mai scumpe.
 • Concretizați momentul cu luminile/fum greu/moderator. În mare parte toate formațiile au pachete care cuprind acest complex de servicii, totuși trebuie să le puneți pe toate la punct, ca în ziua evenimentului să nu aveți surprize neplăcute.

...

Formația Etnica

Acestea sunt doar câteva întrebări, pe care trebuie să le ai în buzunar atunci când mergi să contractezi o formație sau un band. Cu siguranță pe parcursul întâlnirii pot apărea și altele. Nu te incomoda să le adresezi, adevărații profesioniști vor fi pregătiți să răspundă la toate.

 

...

 

Dacă încă nu ați decis ce formație să alegeți, atunci venim noi cu câteva sugestii bune.

*Ordinea acestora nu reflectă popularitatea lor.

 1. Brass Band;
 2. Orchestra  Tharmis;
 3. Formația Revaband&Cezara;
 4. Ilen and Power Orchestra Moldova;
 5. Wow Band;
 6. Elite Quartet;
 7. Luciana Spînu și Formația Bisonoric;
 8. Major Band;
 9. SANDU LEAHU & LILIANA SORICI;
 10. STIL BAND;
 11. Simrat;
 12. Drâmba;
 13. Formația SinArt;
 14. Formația Duo Vox;
 15. Colectivul De Coarde PARADIS;
 16. Banquet Premium;
 17. Formația Eventis;
 18. Formația Basarabia;
 19. Tradițional Band;
 20. Igor Rusu cu orchestra lui;
 21. Formația Space cable;
 22. Șendrea Band;
 23. Formația Select;
 24. Formația Sonor;
 25. Formația SashaTanya;
 26. Formatia Etnica;
 27. Formația de lăutari și moderatori liberă;
 28. Formația Casa Mare;
 29. Formația "Familia Crăciun".
Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!