Noutăți

Cuplu și sex 04-11-2021 3358

Cum să aveți un weekend de neuitat? Idei de activități pentru cupluri

Cum să aveți un weekend de neuitat? Idei de activități pentru cupluri

 

Dacă îți dorești un weekend interesant alături de partenerul tău, dar ești în pană de idei, atunci venim noi cu niște sugestii, care sperăm că îți vor fi de ajutor. Fie că e vorba de un balon lansat în aer, un picnic în mijlocul pădurii sau o cină romantică – important este să găsiți un compromis, pentru ca ambii să vă simțiți bine.

...

 

Stiliști unul pentru celălalt

Dacă ambilor vă place shopping-ul, atunci ce spui despre a crea o ținută pentru jumătatea ta, iar el/ea respectiv să o facă pentru tine. Pentru a face shopping-ul mai distractiv și plăcut: cumpărați-vă reciproc câte o ținută. Stabiliți unde veți petrece mai apoi timpul (ca să știți dress code-ul), și respectiv în funcție de loc alegeți și stilul vestimentar. Țineți cont nu doar cum ați dori să vă vedeți partenerul, dar și de preferințele acestuia în materie de stil. Stabiliți bugetul și durata de timp pe care o aveți pentru tura de shopping. 

...

 

Excursie neprogramată

Ce poate fi mai plăcut decât o excursie neprogramată? Când a fost ultima dată când ați făcut ceva spontan? Dacă nu aveți idee unde să mergeți, plecați la gară și urcați în primul tren sau autobus. Dacă sunteți în pană de timp, puteți vizita o localitate rurală de pe teritoriul țării noastre. Peisajele de toamnă sunt acum absolut superbe și ar fi păcat să nu profităm de ele. 

...

 

Boardgames

Când ați jucat ultima dată „Monopoly” sau „Janga”? Jocurile de masă sunt soluția perfectă pentru a petrece distractiv seara de weekend. Puteți să mai chemați un cuplu la voi în ospeție, gătiți împreună ceva gustos și savurați jocurile preferate. Cu siguranță seara va fi una veselă. Atunci când alegeți jocurile țineți cont de preferințele tuturor, pentru ca fiecare să se simtă bine. Într-o seară de weekend, puteți să mergeți la Partyzan sau Brainstorm Cafe / Erudit Club. 

...

 

Recreați prima întâlnire

Mai țineți minte locul primei întâlniri? Imaginați-vă cît de emoționant ar fi să o recreați.  Mergeți în același loc în care ați avut prima întâlnire, comandați (dacă este un restaurant sau cafenea) sau serviți aceeași mâncare (dacă e vorba de un snack) și amintiți-vă de momentele frumoase pe care le-ați avut împreună de-a lungul anilor. Cu siguranță această activitate va trezi amintiri și emoții plăcute fiecăruia dintre voi. 

...

 

Mergeți la teatru, cinema sau auto-cinema

Două bilete la premiera unui film sau a unui spectacol vor asigura o dispoziție bună pentru întreg weekend-ul. Vă recomandăm spectacolele: „Dosarele Siberiei” la Teatrul NaționalMihai Eminescu”, „Tata” la Teatrul „Luceafărul”, „Love XX” la Teatrul „Geneza Art”, „Sublimarea iubirii” la Teatrul „A.P.Cehov”Nu neglijați și posibilitatea de a merge la auto-cinema. În parcarea centrului comercial Megapolis Mall de vineri până duminică se organizează seri de film. Prețul pentru o vizită este de 100 de lei. abonamentul pentru două săptămâni este de 650 lei, iar pentru o lună de 1000 lei. 

...

 

Zbor cu balonul de aer cald sau cu parașuta

Dacă vă doriți o experiență unică, alături de partener, atunci zborul cu balonul de aer deasupra Chișinăului este soluția ideală. Prețul unei asemenea aventuri la înălțime este de 350 de euro. La Aerolux prețul pentru zbor cu balonul în formă de Inimă pentru 2 persoane + 1 copil este de 450 de euro. Țineți cont că balonul poate decola dimineața, cu startul nu mai târziu de 2 ore după răsăritul soarelui și seara, cu startul nu mai devreme de 2-3 ore înainte de apusul soarelui. Iubitorii de senzații tari pot zbura cu parașuta. Prețul unei asemenea aventuri este de 1930 lei pentru o persoană. Locul unde se desfășoară salturile cu parașuta  este Aerodromul Sportiv Vadul-lui-Vodă.

...

 

Plimbările cu barca 

Caiacul, plimbarea cu barca sau catamaranul sunt activități interesante, mai ales dacă sunteți amatori de apă. Pregătiți niște snack-uri, îmbăcați-vă confortabil și faceți o plimbare pe rîul Nistru. Cu siguranță veți avea parte de o experiență frumoasă. Acest lucru este posibil la Pensiunea Meșter Faur, Cioburciu (barcă), Agropensiunea Casa din luncă (barcă cu vâsle), Pensiunea turistică „La Nistru” (caiac, barcă cu vâsle, barcă cu motor).

...

 

Faceți hipism

Cu siguranță plimbările pe cal sunt una dintre activitățile care va aduce un plus de culoare și emoție weekend-ului vostru. Imaginați-vă cât de romantic ar fi să descoperiți împrejurimile unei păduri, călare pe cal, alături de persoana iubită.  Prețul unei asemenea plimbări pentru două persoane este de 800 de lei.  Pentru mai multe detalii vizitați școala de hipism din Bardar, raionul Ialoveni. 

...

 

Mergeți la karting

Dacă ambii suntem pasionați de automobile, viteză și sunteți dornici de a trăi emoții tari, atunci o oportunitate pentru voi ar fi să mergeți împreună la karting. În ultima perioadă de timp această activitate este îndrăgită de tot mai multe persoane, din acest motiv în Chișinău găsiți o multitudine de oferte. Mai multe detalii puteți primi adresându-vă la serviciul de informare a centrului comercial Grand Hall.

...

 

Împreună la Paintball 

Cum ar fi să vă stropiți din cap până-n picioare în diverse culori? Mergeți împreună la Paintball. această activitate cu siguranță va distruge plictiseala, veți râde împreună i după o să aveți ce să amintiți. Pentru o asemenea experiență puteți merge la Centrul Sportiv de Paintball, Commandos Paintball Club.  

...

 

Mergeți la Tir

Dacă sunteți pasionați de filmele de acțiune, atunci cum ar fi să organizați o scenă din propriul vostru film? Nu ezitați să mergeți la tir și să petreceți dinamic timpul. O puteți face la Federația de Tir din Republica Moldova, Tactil Moldova, Magnum Shooting Club sau FORUM-TIR SRL. Prețul pentru o sesiune este de aproximativ 500 de lei pentru persoană. La multe dintre tiruri prețul depinde de comanda Dvs. în funcție de arma pe care o folosiți și numărul de gloanțe.

...

Vă dorim un weekend de poveste alături de jumătatea voastră, dragi cititori!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!