Noutăți

Fotografii și video la nuntă 29-11-2021 1292

Fotosesiunile de sărbători - idei de locuri și sugestii pentru poze superbe

Fotosesiunile de sărbători - idei de locuri și sugestii pentru poze superbe

Curând începe cea mai magică perioadă a anului. Au devenit deja o tradiție fotosesiunile de Crăciun alături de persoanele dragi – creezi amintiri care vor fi de neprețuit în timp. Pe lângă câteva studiouri unde poți realiza un asemenea tip de fotosesiune venim și cu alte locații sugestie, dar și câteva sfaturi pentru ca totul să decurgă la cel mai înalt nivel.

Apelează chiar acum la unul dintre fotografii marry.md pentru o fotosesiune în studiou sau în afara acestuia. Lista o poți vedea aici: Fotografi marry.md

...

Photo by evento.md

De ce să ții cont, atunci când te pregătești pentru o sesiune-foto de iarnă?

 

  • Ține cont de locul unde se va desfășura fotosesiune și respectiv gama cromatică predominantă. Vestimentația ta e bine să se asorteze cu locul. În cazul în care e un studiou nu opta pentru culori închise, mai ales dacă decorul este deja în nuanțe întunecate. 
  • Nu alege piese vestimentare cu multe culori, pentru a nu crea o atmosferă încărcată a pozelor. Poți alege ceva tematic de Crăciun, dar totuși alege ceva simplu și pune accent pe piesele care îți scot în evidență personalitatea. 
  • Ține cont de timpul de afară, în cazul în care fotosesiunea e în aer liber. Pentru ca pozele să fie naturale, nu alege u n tricou în cazul în care afară timpul e friguros. 
  • Pentru o atmosferă magică, poți pregăti câteva elemente de decor tematice (mai ales dacă pozele vor fi făcute în afara unui studiou-foto) – portocale, cadouri frumos împachetate, luminițe, jucării pentru brad (cu care poți decora pomii din parc). 
  • Nu uita că pentru ca pozele să fie superbe, ai nevoie de o bună-dispoziție, deci programează din timp fotosesiunea pentru ca să iasă exact așa precum ți-o dorești.

 

...

Prima ce-ți vine în cap când te gândești la fotosesiuni de Crăciun sunt studiourile-foto, frumos amenajete, în care e creată o atmosferă de poveste. Îți recomandăm câteva dintre ele, iar dacă îți face din ochi unul din ele, atunci nu ezita - Artstage Studio, Regal Studio, Fotomax Studio, Anna Vlah Studio, Home Studio.

Mai multe studiouri poți vedea aici:  Vin sărbătorile de Iarnă! Ți-ai ales locul unde să faci o sesiune foto de Crăciun?

 

Mai jos îți prezentăm câteva dintre studiourile menționate mai sus.

Stdioul Fotomax

Date de contact: 022 994 455

......

 

Studioul Home Studio 

Date de contact: 0682 76 000

.........

 

Studioul Anna Vlah

Date de contact: 0600 06 167

......

 

Dacă nu ești adeptul pozelor în incinta unui studiou-foto și îți dorești ceva mai special, atunci ai putea să te inspiri din ideile ce urmează.

În mijlocul unei păduri

Pomii de conifere frumos decorați în luminițe. o plapumă moale, un foc la care in fața căruia stați cuprinși și serviți un ceai cald. Ce poate fi mai frumos? Dacă iubești natura și îți place ambianța tipică țărilor nordice, atunci o pădure este locul perfect pentru fotosesiunea tematică de Crăciun.

...

Pe străzile orașului

Orașul nostru deja începe să capete un suflu de sărbătoare. Cum ar fi dacă ați cumpăra cafeaua preferată și ați merge ținându-vă de mâini pe străzile orașului nostru, care are un farmec aparte în perioada sărbătorilor…Optează pentru ținute stilate și alege una din străzile preferate – pozele cu siguranță vor fi superbe.

...

On Top

Tot mai mulți preferă să realizeze fotosesiunile la înălțime - și anume pe acoperișul unei clădiri înalte. Poți improviza o cină romantică, având ca decor un pom de Crăciun și luminițe.

...

 Într-un centru comercial

Unde dacă nu în incinta centrelor comerciale se simte mai bine febra sărbătorilor. Mergeți după cadouri pentru cei dragi, dar luați cu voi și un fotograf. Vă asigurăm că pozele vor fi minunate. Nu uitați de elementele de decor, care vă ajută să creați o atmosferă magică.

...

 La o pensiune turistică

În cazul în care vă place stilul național și vă doriți ceva autentic, atunci locul perfect ar fi o pensiune turistică, frumos amenajată în stil național, și cu o tematică de sărbătoare. Vă mai amintiți cum erau sărbătorile de iarnă, atunci când erați copii? Puteți retrăi aceste emoții, optând pentru un asemenea local. 

...

Photo by Grigoriev Brothers Production

 

...

 

La tine Acasă

De sărbători toate drumurile duc acasă. Fă un studiou-foto chiar la tine acasă – loc unde te simți cel mai bine. Amenajează frumos o odaie și poți ruga fotograful să imortalizeze chiar și aceste momente, în care alături de cei dragi împodobești bradul sau pui luminițe la ferestre.

...

Photo by PHOTOHOUSEE

...

Îți dorim fotosesiuni magice, alături de cei dragi. Indiferent de locul ales, nu uita că cel mai mult contează persoanele cu care ești și amintirile pe care le creați.

 

......

photo by Cristalstudio 

...

Photo by Veaceslav Tureac

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!