Noutăți

Restaurante 23-05-2023 588

Sala de ceremonii in Chisinau - Restaurant Select

Sala de ceremonii in Chisinau - Restaurant Select

Restaurantul Select își desfășoară activitatea de mai bine de 10 ani și în toți acești ani am organizat mii de evenimente precum nunți, cumetrii, zile de naștere și aniversări, cât și evenimente corporative, conferințe și chiar Revelion tematic. În fiecare an încercăm sa îmbunătățim service-ul oferim clienților și oaspeților acestora.

 

Vă punem la dispoziție 3 sali de evenimente cu capacități diferite.

Sala Select are o capacitate maximală 26 persoane. Este o sală ce se potrivește pentru evenimente precum zile de naștere și aniversări. Sala este dotată cu sistem sonor si ecrane LED, deci poate găzdui și prezentări de produs/ conferințe mici. Fiind realizată într-un stil modern, aceasta poate “primi” orice decor, chiar scoțându-l în față.

...

Sala Neoclasic – are o capacitate de la 50 la 100 persoane. Sala este spațioasă, are loc pentru dans si chiar pentru intampinarea oaspeților în sezonul rece. Este sala ce se potrivește pentru orice tip de eveniment. Dacă planifici organizarea unei petrceri pentru cei mici, sa ai in vedere ca ne numărăm printre restaurante botezAvem și oferte avantajoase pentru perioada de extrasezon- 20% reducere la meniu sau toate bauturile all inclusive. Deci, să petreci la noi e vesel si convenabil.

...

Sala Fusion – sala albă a Restaurantului Select. Sala de ceremonii ce poate găzdui pana la 220 persoane in format banchet sau 250 invitati in format fourchette. 

Apropo, ambele săli mari au câte o terasă exterioara, verde și spațioasă.

...

Dacă ești in căutarea de sală de nunți chisinau– Restaurantul Select este soluția optimă. Ti-am pregătit și o listă generoasă de bonusuri, care-ți vor fi foarte utile.
Hai să organizăm împreună evenimentul visurilor tale!

Sursa: https://select.md/ro/blog/sala-de-ceremonii-in-chisinau/

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!