Noutăți

Invitații și cadouri 04-03-2016 12509

10 idei de cadouri pentru a-ți surprinde plăcut iubita de 8 Martie

10 idei de cadouri pentru a-ți surprinde plăcut iubita de 8 Martie

Luna Martie este luna cadourilor! Alegerea unui cadou de 8 martie nu este o sarcină ușoară, pentru că dorim să fie util și plăcut, așa că Marry.md îți vine în ajutor! 

Nu ești inspirat sau ai obosit să cumperi aceleași cadouri în fiece an? Nu mai știi cum să-ți impresionezi iubita? Surprinde-o în mod plăcut cu unul dintre cadourile pe care ți le propunem mai jos: 

... 1. Flori

Femeile iubesc florile. O surprinde cu un buchet de flori sau cu un coș cu flori. Dăruiește-i flori nu numai atunci cînd vine vorba de o sărbătoare. Cu un buchet ales cu grijă și gînduri frumoase spuse din suflet nu o să dai greș niciodată. 

Dacă doriți să-i faceți o surpriză, puteţi apela la livrarea florilor prin curier, la care puteți atașa un mesaj emoționant. Vezi aici companii din Moldova care oferă flori și aranjamente florale.

...

... 2. Parfum

Oferindu-i soției sau persoanei iubite parfumul preferat, poți fi sigur că ai făcut investiția cea mai bună! 

...

... 3. Un certificat cadou pentru lenjerie de corp

Iubește-i corpul nu doar din priviri, dar și printr-un cadou deosebit, care îi oferă ei alegerea! Magazinele locale de lenjerie pentru femei, precum O&C Bralettes, B'Queen, Cotton sau DiLerry pun în vânzare certificate cadou în valoare de valori diferite. 

...

... 4. Programare la un salon de frumusețe

Un alt mod de a le răsfăţa de sărbători pe reprezentantele sexului frumos ar fi o programare la un salon de frumusețe, unde poate merge și la coafor sau la ședințe de masaj. Cadoul va fi cu siguranță apreciat! Multe saloane oferă certificate cadou sau pachete de servicii pentru o sumă fixă. 

Foarte populare sunt și produsele de îngrijire corporală și a părului, cum ar fi cele de la Nashi Argan.

...

... 5. Un element de decor sau veselă

Lucrurile care înfrumusețează casa și sunt drăguțe mereu vor aduce bucurie femeii iubite, dar și ție, când le vei vedea acasă ca elemente de decor, mai ales dacă sunt utile! Femeile pot să facă minuni cu ele, așa că stârnește-i creativitatea cu produsele de la Eclair, care au și certificate cadou.

...

... 6. Un abonament la sala de sport sau la hipism

Tot de 8 martie îi poţi oferi iubitei tale şi un abonament la sala de aerobic, dacă este o fire sportivă. Vei investi în sănătatea ei, iar acest lucru transmite un mesaj puternic că îți pasă de ea. O idee bună este și o plimbare sau o sesiune foto cu cai de rasă

...

... 7. City break - o evadare de weekend

Combinația perfectă pentru un cadou de 8 Martie: city break și shopping! Cu siguranță, adoră piețele colorate, în care găsește produse vintage, tradiționale, cu o semnificație aparte. În plus, dacă vei alege o destinație, te vei putea bucura și tu de o vacanță frumoasă, cu cine romantice și plimbări la apus. 

Vezi și Topul celor mai bune destinații romantice pentru orice buzunar

...

... 8. O ie tradițională

Pentru că se poartă și pentru că este originală, surprinde-o cumpărîndu-i o ie stilizată cu motive tradiționale. Va fi un cadou frumos, elegant și util.

...

... 9. Kindle

„Citești, deci ești sexy”, cunoaștem cu toții sloganul. Dacă iubitei tale îi place să citească, atunci poți să-i cumperi un kindle, încărcîndu-i cărțile preferate. Va fi un cadou comod pentru călătorii și va putea citi și explora noi lumi oriunde s-ar afla!

Vezi și 10 cadouri „made in Moldova” pentru sărbătorile de iarnă

...

... 10. Zbor cu balonul deasupra orașului sau un salt cu parașuta

Zborul cu balonul poate fi o alternativă relaxantă de weekend pentru amatorii de a se deconecta total de capcanele citadine fără a practic sporturi extreme. O plimbare cu balonul poate fi îmbinată cu pasiuni precum fotografia. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase. Acest cadou cu adevărat memorabil poate fi oferit oricînd persoanei iubite. 

...

Fiți inspirați și faceți alegerea cea mai bună pentru frumoasele voastre doamne și domnișoare!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!