Noutăți

Cereri în căsătorie 04-01-2018 5678

Vrei să faci o surpriză plăcută persoanei dragi? Vezi 10 site-uri din Moldova care livrează flori și ce servicii oferă

Vrei să faci o surpriză plăcută persoanei dragi? Vezi 10 site-uri din Moldova care livrează flori și ce servicii oferă
Surprizele sunt momente unice pe care noi le dăruim părinților, prietenilor sau persoanei iubite. O amintire deosebită este atunci când ești surprins de o floare primită în dar.
 
Ați începeți pregătirile de Sf. Valentin și Dragobete deja? Venim să vă ajutăm cu o listă de companii care oferă servicii de livrare a florilor în Chișinău și nu doar.
 

1. Secretflowers.md

Secretflowers.md - în orice zi și la orice oră livrează buchetul pe care îl alegi și un cadou suplimentar (tort, șampanie, ciocolate) către persoanele dragi ție! Curierul îmbrăcat la 4 ace nu doar livrează, dar și spune cuvintele pe care nu le poți rosti personal, dar și filmează un clip video pentru a-ți transmite emoțiile celor apropiați. Achitarea o poți face online oriunde te-ai afla pe www.secretflowers.md

2. Foryou.md 

Aici găsim o florărie online cu livrare în toată țara. Echipa se descrie ca una tânără și ambițioasă, care activează din 2009. Comanda poate fi efectuată telefonic sau prin magazinul online. Prețurile sunt de la 50 de lei în sus, iar pe lângă flori găsim vin, ciocolată și jucării.

3. Livraredeflori.md 

Este un magazin online unde se pot face comenzi de flori, torturi și alte cadouri cu posibilitatea achitării online sau cash la oficiul florăriei. Comenzile de pe site sunt preluate 24/24. Livraredeflori.md livreaza comenzile într-un interval de maxim 24 de ore de la data plății în orice oraș din R. Moldova și minim trei ore în Chișinău și zonele limitrofe sau la o dată mai îndepărtată specificată de client.

 

4. Florart.md 

Un sistem de livrare comod şi rapid pe teritoriul municipiului Chişinău şi a Republicii Moldova. Florile, buchetele, aranjamentele florale, precum şi alte tipuri de decoraţii artistice pot fi selectate pe site, dar și create individual, la comandă, în conformitate cu necesităţile şi dorințele Dvs. Livrarea buchetului comandat se face la adresa specificată, în toate localităţile din ţară care apar disponibile în lista de orașe de pe site. Livrarea se face la cerință și dacă comanda depășește 160 de lei, și Expres, mai rapid. Totodată, dețin și serviciul de livrare anonimă. În plus, comenzile pot fi preluate de sine stătător. Prețurile pentru o floare încep de la 25/30 de lei.

 

6. Flowerscity.md 

O florărie care se remarcă prin numeroase modalități de plată – card de credit/debit/Paypal, prin curier, prin transfer bancar, la livrare și la oficiu. Aici puteți comanda buchete sau compoziții, care sunt livrate în Chișinău și în toată țara contra extra cost. Livrarea în Chișinău este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 300 de lei. În cazul comenzilor mai mici, se va percepe o extra taxă de 50 de lei. În țară costul livrării depinde de localitate. Prețurile la flori încep de la 20 de lei.

6. Flowersmoldova.com 

O florărie online unde găsești o gamă mare de buchete, flori de cameră, dulciuri, coșuri cu fructe. Livrarea în Chișinău este gratuită dacă comanda depășește 350 de lei, în caz contrar, prețul livrării este de la 59 de lei în sus. În restul orașelor din țară costul livrării începe de la 125 de lei, dacă comanda este de 350 de lei sau mai mult. Plata poate fi efectuată prin PayPal, cu cardul, prin terminale de plată, transfer de bani, Webmoney și Yandex Money.

7. Florionline.md 

Un alt magazin online cu livrare de flori. În Chișinău livrarea este gratuită dacă comanda depășește 30 de dolari, altfel, costul livrării este de 5 dolari. Prețul la livrare în alte localități din țară diferă și trebuie discutat cu compania. Modalitățile de plată sunt: cu cardul Visa / Mastercard, transfer bănesc, WebMoney sau în numerar prin curier doar în Chișinău. Prețurile la flori încep de la 2 dolari pentru un fir.

8. Floricusurprize.md 

O florărie unde găsim buchete, flori în ghivechi, flori, jucării de pluș, accesorii, torturi și diverse oferte speciale. Aici sunt doar două metode de plată – la curier în cash sau prin transfer bancar pentru clienții din afara țării. Livrarea se face zilnic, pe tot teritoriul țării. Livrarea are loc într-un mod elegant, curierul fiind îmbrăcat în cămașă, sacou, papion și mănuși albe. Prețul unei flori începe de la 25 de lei.

 

9. Surprizeflori.md 

Pe site găsiți o gamă largă de flori, compoziții florale, plus jucării de pluș, accesorii, dulciuri și vin. Pentru orice comandă, plata se efectuează prin intermediul curierului. Costul unei livrări în raza orașului Chișinău este de 50 de lei, iar în afara Capitalei este de 6,50 lei/Km. Compania de asemenea mai oferă și servicii de foto cu destinatarul, mesaj că livrarea a fost efectuată, plus, contra sumei de 300 de lei, un video cu reacția destinatarului în momentul primirii surprizei.

10. Eat Me Bouquet Chișinău 

Și la final o companie delicioasă care vine cu buchete frumoase și gustoase, mai exact buchete din fructe și legume. Puteți comanda un buchet gata făcut, sau puteți veni cu o sugestie pentru creatoare. Prețul unui buchet diferă, dar cele mai mici sunt de la o sută de lei în sus. Livrarea la moment se face doar în Chișinău și costă 30 de lei.

Echipa diez a făcut o analiză a costurilor indicate pe site-urile menționate mai sus și anunță că prețul unei singure flori începe de la 20 de lei, costul unui buchet este de peste 100 de lei și ajunge la câteva mii de lei. Astfel, pentru o surpriză florală trebuie să scoateți din buzunar câteva sute de lei, dar reacția celor dragi și clipele minunate merită.

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!