Noutăți

Cuplu și sex 05-02-2019 816

Topul celor mai bune destinații de Ziua Îndrăgostiților pentru orice buzunar

Topul celor mai bune destinații de Ziua Îndrăgostiților pentru orice buzunar

Probabil, una din cele mai mare provocări ale unui cuplu este alesul cadoului - iar Valentine's Day nu e o excepție. Dar cu o vacanță romantică în doi, șansele de a o da în bară sunt aproape nule. Alege una din destinații și apucați-vă să vă faceți bagajele:

... 1. Veneția, Italia

...

Veneția nu este cel mai ieftin oraș, dar, ca să economisești, uite ce ai de făcut: dacă vă e foame, sete sau poftă de ceva, stați departe de Piața San Marco. Faceți poze, intrați în Basilica San Marco, în Palatul Dogilor, dar nu cheltuiți bani pe mâncare sau alte produse într-un loc unde prețurile sunt extrem de mari.

Un alt sfat e să renunțați la gondolă: nu e doar un clișeu demult expirat, dar costă aproape 100€ pe plimbare. Nu alegeți cele mai faimoase și pompoase restaurante din Veneția, pentru că veți plăti corespunzător, dar optați pentru micile cafenele intime, unde mâncare e delicioasă și atmosfera minunată.

... 2. Praga, Cehia

...

Acesta e orașul european unde poți avea o plimbare într-un vaporaș pe canalul orașului, o băutură răcoritoare, o gustare și o intrare la Muzeul Podul Charles la vreo 15 euro!

Nu părăsiți Praga fără câteva poze făcute în Parcul Petrin. Pentru o doză și mai mare de drăgălășenie, veniți aici pe 1 mai, Ziua Iubirii pentru cehi, și furați-vă unul altuia săruturi sub unul dintre copacii înfloriți.

... 3. Ljubljana, Slovenia

...

Nu treceți cu privirea această destinație doar pentru că nu știți prea multe despre Ljubljana și nu o vezi în topuri. În primul rând, află că, în limba locală, ljubljana înseamnă iubit/ă, iar ăsta-i motiv deja suficient pentru a o include în listă.

Includeți într-una din zile o vizită la castelul situat pe dealul din mijlocul orașului (la care se ajunge cu telecabina), priviți apusul și bucurați-vă de o cină la restaurantul castelului.

... 4. Baku, Azerbaidjan

...

E o destinație neobișnuită, încă nu atât de populară, dar foarte potrivită - mai ales că probabil cunoașteți ambii rusa, venind din Moldova, și e accesibilă ca prețuri și distanță.

Baku s-a dezvoltat incredibil de mult în ultimii ani, fiind un oraș curat, civilizat, unde prețurile pentru o cină în oraș costă incredibil de puțin pentru un european, unde puteți găsi o mulțime de produse din Orient, pe care altfel nu ați avea cum să le cumpărați. 

... 5. Odesa, Ucraina

...

Deși februarie nu e chiar sezonul cel mai potrivit pentru un oraș maritim, totuși, Odesa e o destinație accesibilă și foarte apropiată de noi. Puteți ajunge acolo cu trenul în 4 ore sau cu o mașină de ocazie și vă puteți delecta la Benedikt, care e deschis 24/24 și are în meniu dejunuri din toate colțurile lumii.

Sau puteți alege un restaurant cu fructe de mare proaspăt prinse - cel mai fain e că vă puteți porni dimineața, petrece ziua împreună și reveni seara înapoi.  

Profitaţi de sărbători pentru a petrece timpul în doi, iar călătoriile sunt o ocazie perfectă să vă cunoaşteţi mai bine, să vă apropiaţi sufleteşte, dar şi să creaţi amintiri comune!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!