Noutăți

Invitații și cadouri 25-02-2021 1874

Flori de 8 Martie. Livrare, poze, video și alte surprize

Flori de 8 Martie. Livrare, poze, video și alte surprize

 

Primăvara începe cu un buchet de sărbători! 1 Martie și 8 Martie. Ce poate fi mai plăcut pentru femeile dragi din viața ta, decât un cadou creativ, colorat și parfumat? Bineînțeles vorbim despre flori proaspete.

Așadar, dacă dorești să creezi emoții frumoase și să dăruiești căldură femeilor speciale din viața ta, noi îți recomandăm câțiva prestatori care livrează flori oriunde pe teritoriul Republicii Moldova la orice oră. Tot ce trebuie să faci e să intri pe site-ul companiei și să alegi buchetul tău preferat din vasta gamă de creații florale unice. Să te înregistrezi sau să apelezi  direct compania. Simplu și Rapid!

La fel, poți alege și modul de plată, fie cu cardul bancar, fie cash, în funcție de companie și de posibilitățile tale.

Toate detaliile care te interesează le găsești direct pe site-ul companiilor.

Secret Flowers

...

Nr de telefon: (+373)79021043

Compania SecretFlowers.md te ajută să fii mai aproape de oamenii dragi, chiar dacă sunteți la o distanță mare unul de celălalt. Oriunde ai fi și la orice oră, poți să le mulțumești celor dragi pentru susținere și să-i faci să zâmbească. 

Apropo, dacă te interesează o compoziție din baloane cu heliu, le poți găsi aici: https://www.marry.md/catalog/baloane-cu-heliu

7flori.md

...

 

7flori.md este un magazin floristic online creat pentru a te ajuta sa fii alături de cei dragi in momente importante pentru ei indiferent de distanță!

 

Boutique Mimi

...

 

La Boutique Mimi, mereu găsești aranjamente floristice de design actual. Compania îți propune o varietate de plante exotice pentru decorarea buchetelor și o selecție largă de flori pentru orice ocazie. Cu ajutorul profesioniștilor ai posibilitatea să realizezi aproape orice idee de design.

 

Emotii.md

...

 

Din dragoste pentru oameni și pentru flori, din dorinta de a transmite emoții incredibile celor dragi, de a face lucruri uimitoare, floraria emoții.md, oferă servicii unice in Chisinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Apropo, cu prilejul sărbătorii de 8 martie, Emoții.md a pregătit o colecție specială! Intră la ei pe site să vezi ce surprize au pentru tine!

 

Florar.md

...

 

La Florar.md găsești buchete de flori unice și fascinante, care pot sublinia frumusețea oricărei sărbători și evenimente din viața persoanelor dragi ție.

Cu o experiență de peste 5 ani, fiecare buchet livrat poartă în sine scopul de bază - livrarea bunei dispoziții și a emoțiilor pozitive!

 

FlorArt

...

 

FlorArt are o experienţă de decenii în domeniul floral. Execută cu cea mai mare iscusinţă și profesionalism aranjamente florale, pentru orice tip de evenimente, realizează comenzi după necesitatea şi gustul clienților săi pentru ca orice client să-şi poată reflecta sentimentele şi emoţiile sale în estetica compoziţiei, în culorile şi forma buchetului sau aranjamentului. 

 

Floricusurprize.md

...

 

Scopul Floricusurprize  este să  ajute  clienții să trimită, cu minim de efort și maxim de eficiență, un cadou indiferent de distanță. Tot ce trebuie sa faci, este să plasezi o comandă la ei pe site.

De 8 martie alege, cele mai frumoase flori și cadouri.

 

LaFlora

...

 

LaFlora creează compoziții florale potrivite pentru orice ocazie și pentru oricine în funcție de bugetul disponibil. La ei pe site poți alege ce specie de flori îți dorești și să alegi buchetul pe care îl preferi.

 

Mia Flori

...

 

Zilnic de la 09:00 pina la 20:00, Mia Flori creează și livrează oriunde în Moldova, cele mai deosebite feluri de buchete, pentru orice eveniment. La aceste creatii de artă florală lucrează floristi profesionisti. Florile sunt crescute individual în sere, precum și cumparate direct de la producătorii olandezi.

 

Surprize Surprize

...

 

SurprizeSurprize.md este o companie care timp de 5 ani face livrare de flori, torte, cadouri personalizate, băuturi, dulciuri, baloane cu heliu și multe alte accesorii pentru a organiza o surpriză frumoasă pentru oamenii dragi ai clienților săi.


E adevărat, e greu să alegi cel mai frumos buchet dintr-o mulțime de compoziții superbe, din acest motiv noi îți sugerăm să ții cont și de florile preferate ale persoanei pentru care pregătești frumoasa surpriză!

O primăvară frumoasă vă dorim!  

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!