Noutăți

Fotografii și video la nuntă 01-09-2021 2830

Vezi în această listă fotografi de nuntă cu cele mai ingenioase stiluri de fotografie

Vezi în această listă fotografi de nuntă cu cele mai ingenioase stiluri de fotografie

Pentru realizarea unor fotografii excepționale de nuntă este important să alegi un fotograf profesionist, care să posede experiență, să te ajută cu sfaturi și să reușească să surprindă cele mai frumoase momente din timpul evenimentului.  Cu siguranță ai urmărit o sumedenie de lucrări ale fotografilor în diferite stiluri, cum ar fi un stil mai natural, simplist - fără detalii în plus,  sau  fashion - asemănător cu pozele din revistele de modă. Poate că ai deja conturată o idee despre cum vrei să arate pozele de la nunta ta, sau poate că nu. Din acest motiv îți oferim o listă cu fotografi cu diferite stiluri de fotografie care vor reuși să evidențieze în cel mai frumos mod atmosfera zilei respective și într-un final să obții fotografiile la care visezi. Alege fotograful care se apropie cel mai mult de gusturile tale în materie de fotografie.

 

"ID-Brothers" Photo Video Production

”Suntem echipa ID-Brothers și ne specializăm în Fotografie si Film de nunta. Practicăm destinațiile de nuntă în Europa”  Fotografiile au un stil aparte, aproape de dark and moodie , unde predomină culorile întunecate și nuanțele nude.

Contacte: (+373)69 58 64 17; (+373)69751885; (+373)78809139

...

...

...

...

...

 

FOTOHOUSEE

”Garantăm un produs final foto, video calitativ, o colaborare cît mai deschisă, și ne implicăm în a împărtăși tuturor clienților din experiența noastră ca fotograf și videograf de nunta„  Stilul fotografiilor este mai mult clasic, unde predomină culori naturale, cu toate astea se evidențiază mai mult culorile pastelate. 

Contacte: +37369554084

...

...

...

...

...

 

Andrei Zveaghintev Photography

Andrei Zveaghintev este un fotograf de familie și de nuntă. Andrei combină pasiunile sale fotografia și călătoriile, din acest motiv, fotografiile sale îmbină naturalețea clipelor din timpul evenimentului cu atmosfera specifică a locului în care are loc ceremonia. Fotografiile sunt deschise și ”ușoare”

Contacte: (+373) 79 543 333

...

...

...

...

...

 

Kiriciuc Videography

Echipa Kiriciuc videography.  pune accent pe individdualitatea fiecărui cuplu. Stilul de bază este videojurnalistic care permite  imortalizarea  momentelor așa cum decurg ele dintr-o postură mai distantă. 

Contacte: +373 785 88 519

...

...

...

...

...

 

 

                                                             Ruslan Boleac Photography

”Voi fi bucuros să fiu fotograful care va păstra amintirea celor mai fericite momente și emoții din viața D-stră” Stilul fotografiilor este cel natural unde culorile sunt simpliste, deloc țipătoare, iar nuanțele sunt deschise.  

Contacte: (+373) 60 036 451

...

...

...

...

...

 

Stefan Rusu Photography

Ștefan este un fotograf de nuntă, dar nu numai! Fotografiile sunt în stilul lifestyle, unde fiecare moment își păstrează autenticitatea, iar emoțiile de pe fețele oamenilor sunt expresive. 

Contacte: (+373)69214644

...

...

...

...

...

 

 

Cristalstudio

”Scopul nostru primordial este să captăm toate momentele din ziua evenimentului într-un mod cât mai natural cu putință. Calitatea, creativitatea şi profesionalismul sunt cele trei criterii esenţiale care ghidează munca noastra„

Contacte: +37360369190

...

...

...

...

...

 

X-Vision PHOTO & VIDEO

”Avem o abordare individuala,pentru a gasi tot ce este specific si important pentru client, sa evidentiem acel caracter unic pe care il repezinta perechea.Noi suntem dispusi pentru orce idei si proiecte , analizind tendintele timpului si tehnologiilor noi pentru a elabora un produsde maxima calitate„

Contacte: (+373) 79 68 28 39; (+373) 69 00 54 66

...

...

...

...

...

 

Întreaga listă cu fotografi o puteți vedea aici: https://www.marry.md/catalog/photos_and_videos

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!