Noutăți

Restaurante 14-01-2021 3806

Nuntă în stil rustic - cum și unde o poți organiza în Moldova

Nuntă în stil rustic - cum și unde o poți organiza în Moldova

Ce înseamnă stilul rustic?

Când utilizăm acest termen ne referim la atmosferă, decor și la sentimente calde. Prezența unor elemente precum piatra, lemnul, plantele și aranjamente tradiționale oferă un șarm deosebit încăperii decorate în stilul rustic.

Dacă îți dorești o nuntă deosebită, mai departe de zgomotul orașului, într-o atmosferă plăcută și primitoare, iar oaspeții să se simtă comod și confortabil alege un restaurant în stilul rustic.  Este interesant faptul că acest design este caracteristic cabanelor de la munte tocmai pentru elementele specifice împrumutate din folclorul românesc care îți induc o stare de relaxare.

...

Cum poți organiza o nuntă în stilul rustic?

Pentru asta poți apela la o agenție de nuntă care să te ajute cu sfaturi, dar poți citi în continuare acest articol ca să afli mai multe detalii care ar putea să-ți răspundă la câteva întrebări.

Pentru început trebuie să știi că acest stil se trage din sat și cel mai probabil anume în zonele mai îndepărtate de oraș vei găsi localul pe care îl cauți, mai exact în zonele rurale, montane și adesea în hambare.

...

 

Cu toate că restaurantele sunt aranjate într-un stil anume, dacă consideri că ceva nu ajunge și sunt spații pe care ai vrea să le acoperi cu ornamente din lemn, flori de câmp, fructe și alte decoruri specifice stilului rustic, contactează o firmă de decor, care îți va oferi o gamă largă de opțiuni tematice.

...

Cum probabil ai bănuit cele mai potrivite anotimpuri pentru o nuntă rustică sunt vara și toamna. Chiar dacă toamna este lipsită de căldura verii și pe cer nu vei mai vedea toate constelațiile, culorile toamnei, de la galben până la roșu închis sau violet îți vor ridica starea de spirit, oaspeții se vor încărca cu energie pozitivă iar pozele vor fi amețitor de colorate și frumoase.

Și acum să discutăm despre meniu. Partea cea mai „gustoasă” a nunților. Dacă ai ales acest design putem conchide că îți place și mâncarea tradițională! Din acest motiv nu ezită să pui pe masă niște sarmale, friptură, brânză de casă și ce rețete din culinăria moldoveneasca mai cunoști. 

...

...

Locația:

Într-un final îți sugerăm noi un restaurant specific stilului rustic pentru nunta ta de vis

 

                                                                  Restaurantul DE VIS

Restaurantul De VIS se află la o oră distanță de la chișinău în Orheiul Vechi, restaurantul îmbină toate elementele specifice stilului vechi într-o manieră foarte elegantă și simplă în același timp. 

Multe cupluri și-au legat sorțile în interiorul acestui restaurant de basm, și au rămas mulțumiți de atmosfera primitoare și de priveliștea din jur. 

...

Sala este comfortabilă și deține o capacitatea de până la 180 de persoane, iar deservirea este la cel mai înalt nivel, pe masă sunt așezate bucate gustoase din bucătăria tradițională moldovenească, dar și europeană.

...

 

Grija față de miri și de oaspeți este prioritatea personalului De vis!  

În acest an noi te asigurăm că vei avea nunta mult așteptată. Creează momente perfecte în cel mai înduioșător stil!


Datele de contact ale restaurantului De VIS:

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!