Noutăți

Organizare Nuntă 16-03-2021 894

Transportul de nuntă - o necesitate, nu fițe

Transportul de nuntă - o necesitate, nu fițe

Pentru că mulți dintre voi ne cer detalii despre transportul de nuntă, astăzi o să oferim răspunsul la mai multe întrebări care te vor ajuta să alegi corect autoturismul dorit.

Când este bine să începi căutările?

La fel ca restaurantul, transportul trebuie căutat din timp, cel puțin cu 3 luni mai înainte, dar cel mai bine cu 5. În perioada pandemică situația este un pic diferită, din acest motiv directorii firmelor de transport de nuntă recomandă să începi căutările mai devreme – minim cu 6 luni mai înainte. Tot aici menționăm că există perioade fierbinți, vorbim despre acele săptămâni când parcurile sunt pline de mirese. Acest interval este: Început de August, sfârșit de August și în prima jumătate a lunii Septembrie. Dacă stai bine cu deducția realizezi și singur că dacă îți dorești nunta în această perioadă fierbinte, ar fi bine să faci comanda cu aproximativ 6 luni mai înainte.

...

La cine să te adresezi?

Pentru a nu cădea în plasele unor escroci, noi îți recomandăm câteva companii de transport verificate la care poți apela cu încredere: 

Recomandarea este să intri pe Marry.md în categoria transport. Cu ajutorul filtrelor poți alege modelul, culoarea dar și o companie anume unde vei vedea ofertele acesteia. Tot aici poți alege automobilul în funcție de bugetul disponibil. 

...

Despre prețuri și alte detalii importante.

Poate că automobilul trebuie ales în funcție de tipul petrecerii, dar cu siguranță mai sunt factori care trebuie luați în considerare. Care sunt ei?

  • Stilul nunții;
  • Bugetul disponibi;
  • Numărul persoanelor care vor avea nevoie de transport;
  • Locația;
  • Gustul personal.

De asemenea, fiecare companie de autoturisme funcționează diferit. Vorbim acum despre modul de închiriere, condițiile de închiriere și ș.a.m.d. Te încurajăm să afli cât mai multă informație despre acest serviciu, începând cu ținuta șoferului pâna la soluții în caz de opriri fortuite. 

Noi îți reamintim câteva detalii la care trebuie să fii atent atunci când te ocupi de transport. Accesează site-ul oficial al companiilor și atrage atenția la următoarele puncte: Modul în care poți efectua comanda, orașul, Orele minime de închiriere. Dacă nu sunt indicate toate acestea, simte-te liber să telefonezi direct compania.

...

  • Modul în care poți efectua comanda. De regulă ai la dispoziție 2 opțiuni. Să suni direct compania, sau să faci o comandă online. La această etapă afli dacă este disponibil automobilul. Dacă nu este disponibil compania oferă alternative avantajoase. Pentru o garanție, aproximativ toate firmele de acest gen cer o plată în avans.

 

  • Orașul. De ce este important să atragi atenția la asta? Pentru că prețul se modifică în funcție de locație. În oraș prețul este mai mic decât în suburbii. 

 

  • Orele de închiriere. Fiecare companie are un număr minim de ore care îți permite să închiriezi autovehiculul. Cu alte cuvinte dacă soliciti o mașină pentru mai puțin de x ore, nu este posibil să efectuezi comanda. Fiecare companie are un număr minim de ore diferit, în unele cazuri poate fi 8 ore, în altele doar 3.

 

Sperăm că acest articol îți va fi de folos atunci când ai să ajungi la etapa cu transportul. Dacă mai sunt întrebări la care dorești să afli un răspuns, ne poți întreba oricând.

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!