Noutăți

Restaurante 27-09-2021 5667

Vrei să-ți faci nunta la vinărie? Vezi care sunt costurile, dar și alte detalii importante

Vrei să-ți faci nunta la vinărie? Vezi care sunt costurile, dar și alte detalii importante

Visați la o nuntă de poveste, cu dansuri la iarbă verde și peisaje inedite de jur-împrejur? Organizarea petrecerii din ziua nunții voastre la o vinărie este o alegere superbă. Am efectuat o selecție de vinării de la noi din țară, vă oferim detalii și vă conturăm o imagine largă, pentru a vă ghida în a face mai ușor alegerea. Suntem siguri că una dintre vinării vă va cădea tronc la inimă.

...

Vinăria Poiana

Amplasată la 30 de km de la Chișinău, pe traseul Chișinău-Leușeni, vinăria te va cuceri cu peisajele pitorești – podgorii, un loc special-amenajat pentru desfășurarea cununii de înregistrare a căsătoriei, canapele confortabile pentru a admira apusurile, care în acest loc sunt superbe. Capacitatea maximă a sălii restaurantului este de 120 de persoane. Meniul pentru o persoană începe de la suma de 1200 lei. În cazul în care vă doriți să cazați o parte din oaspeți la vinărie, atunci este bine să țineți cont de faptul că în total se pot caza 10 persoane, iar costul pentru o odaie de hotel este de 70 euro cu micul dejun inclus. Vinăria Poiana oferă mese, scaune, tacâmuri necesare pentru numărul de invitați. Oricare alte elemente de decor sunt asigurate de organizatorul evenimentului. De asemenea, vi sa va oferi gratis apa plată, un număr de hotel cadou pentru perioada desfășurării nunții, precum și asistența necesară pentru buna desfășurare a evenimentului.

...

...

Castel Mimi

Castel Mimi este singurul castel din Moldova și este inclus cu mândrie printre cele 15 cele mai frumoase vinării din lume, fiind amplasat la o distanță de 38 km de Chișinău. Restaurantul de fine dining este un spațiu șic și elegant, cu mese de diferite dimensiuni, care pot fi grupate și așezate la cerere. Are dimensiunea de 220 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane. De la alegerea meniului, până la asigurarea faptului că evenimentul decurge bine, se va ocupa managerul  de evenimente al vinăriei și bucătarul, care vor fi alături, cu sfaturi și sugestii. La castel Mimi pachetul pentru evenimente nupțiale  include cazarea pentru nuntă la hotelul-boutique (prețul variază între 150-200 euro, în funcție de ziua săptămânii), piscină și spa cu vin, precum și tururi și ateliere de vin pentru dvs. sau oaspeții dvs.

...

...

Château Purcari

Această vinărie, aflată în raionul Ștefan-Vodă la o distanță de 120 km de Chișinău,  este locul unde confortul întâlnește tradiția, iar peisajele de poveste îți taie respirația. Restaurantul include două săli cu o capacitate de 60 și respectiv 120 de persoane. Iubitorii bucătăriei europene vor aprecia specialitățile casei – Black Flank Steak și Foie Gras, iar cei care preferă bucătăria tradițională vor putea savura capodoperele bucătăriei moldovenești. Terasele, unde puteți dansa au o capacitate de 20, 50 și 170 persoane, iar la hotelul vinăriei mai puteți beneficia și de 10 camere de lux, unde se pot caza oaspeții dvs. Mai există și o serie de activități, de care se pot bucura cei prezenți la eveniment, printre care: plimbări cu barca, ciclism, drumeții, pescuit, jocuri pentru copii.

...

...

Chateau Vartely

Amplasat departe de agitația capitalei, la doar 45 de minute distanță de Chișinău, Château Vartely este un restaurant modern de clasă înaltă, integrată cu stil într-o curte tradițional-moldovenească. Restaurantul include 2 săli și poate găzdui evenimente de până la 260 de persoane. Meniul poate fi personalizat, conceput din mai multe bucate. Poate fi adaptat sub forma unui bufet mare sau unul modest. La dorință, poate fi și un fourchette elegant, servit pe note de jazz pe fundal. Serviciile pe care le oferă cei de la Chateau Vartely pentru a ușura organizarea nunții voastre sunt următoarele: planificarea creativă și inovativă a nunții voastre, coordonarea detaliilor zilei nunții, planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely, decorarea stilată cu flori și recuzită a sălii de banchet, servicii foto și video la eveniment, servicii de transport la eveniment, programe unice de divertisment.  

...

...

Dacă ați ales să organizați petrecerea nunții voastre la o vinărie, atunci cu siguranță nu o să mai apară problema căutării unor locuri frumoase pentru fotosesiune. Toate locațiile prezentate mai sus dispun de peisaje pitorești, iar pe lângă petrecere, care cu siguranță va fi pe placul tuturor și pozele vor fi unice.

...

...

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!