Limuzine Chișinău

Închirierea limuzinelor prin intermediul "Limuzine Chișinău" - este ușor și sigur! 

Timp de șapte ani realizăm acest serviciu și avem o vastă experiență în acest domeniu.

Nunta - este direcția principală a activității noastre, și anume, propunem serviciul de închiriere a limuzinei pentru nuntă. Oaspeții capitalei îi întâlnim la aeroport și le oferim o mașină de lux pentru o plimbare în jurul orașului.

Arenda limuzinelor presupune că automobilul este la deplina dispoziție a Dvs. În momentul rezervării mașinei în parcul nostru auto. Dumneavoastră trebuie exact să precizați numărul necesar de locuri de care aveți nevoie și să alegeți autovehiculul corespunzător pentru sărbătoarea Dumneavoastră. Dacă ați închiriat o limuzină, asigurați-vă că ați specificat data și ora depunerii.

Managerul nostru experimentat vă va ajuta să alegeți limuzine în Chișinău. El va programa timpul dorit pentru călătorie.

Pentru o taxă suplimentară, florarii vor decora mașina de nuntă elegant, cu flori, jucării și panglici.

Șoferii noștri experimentați sunt, în primul rând, siguranţa Dvs. în timpul călătoriei, ei cunosc bine orașul Chișinău și vă pot ajuta să alegeți locuri frumoase pentru fotografii.

Tinerii căsătoriți, deoarece în ziua nunții totul trebuie să fie plăcut și solemn, chiar și culoarea albă a automobilului nostru redă această atmosferă.

Bine ați venit la compania "Limuzine Chișinău"! Personalul nostru calificat și automobile de lux sunt la dispoziția Dvs.