Noutăți

Mire 18-12-2018 1197

Tânărul care a publicat un ANUNȚ MATRIMONIAL pe Facebook: „Am sute de cerereri de prietenie și mesaje în privat!”

Tânărul care a publicat un ANUNȚ MATRIMONIAL pe Facebook: „Am sute de cerereri de prietenie și mesaje în privat!”

Mihai Cecan, tânărul care recent a publicat pe Facebook o postare în care-și caută o potențială soție, a făcut unele mărturisiri despre femei, relații și căsătorie, informează SHOK.md.

Iată ce a dezvăluit bărbatul:

„Text de căpătâi.

A trecut aproape o săptămână de când am publicat anunțul matrimonial, iar întrebările „ți-ai găsit mireasă/prietenă/iubită” mă tot năvălesc, iar nașii nu au răbdare să pună cât mai repede banii pe masă.

Dar eu vreau să vă dau mai mult decât un răspuns DA sau NU. Scriam în postarea precedentă despre demografia țării și nu doar că este în scădere ca număr, dar însăși noțiunea de familie împlinită și fericită este într-un mare declin. Pentru că la unii bărbați „însurătoarea” a fost doar o etapă a vieții de care la un moment dat sau plictisit, sau au dat de gustul unor aventuri, fără să măsoare, de acele 7 ori, deciziile care le iau, fără să mai lupte pentru acea familie în pofida la toate provocările prin care au trecut împreună. Da, timpul le lecuiește pe toate, totul se iartă, dar nu se uită, iar cicatricile rămân pentru toată viața.

...

Viața bate filmul, iar când unii sunt în căutarea dragostei ani întregi, alții având totul, familie, soție iubitoare, o casă caldă, copii sănătoși și frumoși, se trezesc că nu mai au nevoie de nimic pentru ce au luptat. Mulți se întreabă, care e motivul? Nu sunt psiholog, dar de-a lungul anilor am înțeles niște lucruri simple care pot menține un cuplu unit și fericit și anume simplul fapt de a avea un „hobby” comun care să aducă bucurie la toată familia, un exemplu ar fi călătoriile de weekend, drumețiile, vizitarea unor locuri interesante, fie și în Moldova, avem o țară extraordinară care practic nu o cunoaștem, dar vizităm alte țări mult mai îndepărtate. După mine asta ar fi cea mai bună temelie pentru consolidarea unei relații/familii, dar nu trebuie să uităm și de faptul că dragostea este ca focul, dacă nu este alimentată, se stinge.

Este un subiect care demult mă macină și vine ca răspuns la cele câteva sute de cereri de prietenie primite timp de o săptămână și o mulțime de mesaje în privat. Aici vreau să mulțumesc la toate domnișoarele și doamnele care mi-au scris sau au făcut o recomandare și tot odată să-mi cer scuze dacă mesajul cuiva am omis și nu am răspuns.” a scris Mihai pe Facebook.

Rămâne de văzut dacă tânărul îți va găsi a doua jumătate prin intermediul acestei postări. Noi îi urăm succes!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!