Noutăți

Organizare Nuntă 08-09-2017 6571

Cele mai importante sfaturi pentru viitoarele mirese. În ziua nunții socializează, zâmbește și dansează!

Cele mai importante sfaturi  pentru viitoarele mirese. În ziua nunții socializează, zâmbește și dansează!

 

Dacă ziua nunții tale se apropie cu pași repezi și simți că nu știi ce să faci mai întâi, iată câteva sfaturi practice care te vor ajuta să treci mai ușor peste o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de stresantă.

Cum ne alegem rochia de mireasă?

Pe lângă presiunea obișnuită a pregătirilor,  nu mai adăuga stresul unei cure de slăbire fulger, în urma căreia s-ar putea să te simți mai ușoară și mai slabă, dar te vei simți și mai nervoasă și lipsită de poftă de viață. Nu trebuie să arați precum miresele din filme sau prezentările de modă, precum cele din reviste ori reclame, pentru a fi fericită în ziua nunții.
Dacă ești mai plinuță, iată câteva sugestii din partea noastră:
Fie că ești „măr”, „pară” sau „clepsidră”, trebuie să cumperi modelul potrivit de rochie, care să îți avantajeze formele, să îți scoată în evidență calitățile.
Alege materialele vaporoase și fine, precum voalul georgette, crêpe–ul , șifonul, mătasea ori satinul.
Evită materialele rigide precum bumbacul ori materialele greoaie precum catifeaua ori cașmirul. De asemenea, evită broderiile sau dantela prea încărcată în jurul bustului sau a taliei și optează pentru ele în zona de jos, la poale ori la trenă.
Un sfat pentru a scăpa de complexul brațelor groase este să purtăm mâneci din voal semitransparent până în dreptul cotului, în felul acesta brațul arată mai elegant și mai suplu. Dar nu mânecile lungi, care îngroașă și dau o senzație vizuală greoaie.

... 

Cât de importante sunt accesoriile?

Nu uita că o rochie cu un look foarte complicat poate fi obositoare și costisitoare, în schimb o rochie cu un design mai simplu capătă un farmec original și foarte personal atunci când o accesorizezi potrivit.
Nu te sfii să îți completezi ținuta cu accesorii de bun gust, o pereche de cercei care dau o linie delicată gâtului, un colier care să complimenteze decolteul sau o brățară elegantă. De asemenea, aceste accesorii pot fi colorate, ele dau un plus de textură, pot fi ceva albastru, ceva vechi, ceva împrumutat. Atenție, nu exagera, căci o aglomerare de accesorii poate avea efectul contrar celui dorit.
Voalul este un accesoriu important, dar nu esențial, iar în ultimii ani tot mai mult mirese îl scurtează sau îl înlocuiesc cu o floare sau chiar cu o voaletă.

Care e secretul pantofilor comozi?

Pantofii trebuie cumpărați înaintea rochiei, pentru că ei te vor însoți la probe, unde înălțimea tocului este esențială. Imediat cum ai cumpărat pantofii începe să îi porți pentru a te obișnui cu ei.
Pantofii albi nu mai sunt în ultimii ani obligatorii, poți avea o pereche de culoare deschisă, precum gri perlat, ivoriu, auriu sau nude pe care să îi asortezi mai apoi la alte ținute.
Un accesoriu esențial al pantofilor de mireasă cu tocuri sunt pernițele de silicon care se pun în interior pentru un plus de confort.
Dar nu uita, la petrecere ia-ți o pereche de pantofi de rezervă, eventual unii cu care ești obișnuită.
Pedichiura este obligatorie înainte de nuntă, indiferent dacă vei fi în pantofi închiși, sandale cu vârful liber sau desculță pe malul mării.
Poartă pantofi comozi, există nenumărate modele acum care îmbină designul elegant cu comoditatea, investește într-o pereche de pantofi de calitate, comozi și ușori, care după câteva ore de stat în picioare, eventual de dans, vor deveni cel mai imporant accesoriu al ținutei tale, cei mai buni prieteni sau cei mai mari dușmani ai tăi.

Un look impecabil

Machiajul, coafura și manichiura trebuie să fie impecabile, te vor ajuta să ai o dispoziție mai bună și să ieși perfect în poze.
Exersează înainte diverse coafuri și variante de machiaj, mai ales dacă dorești o schimbare.
Ideal ar fi să începi un tratament cosmetic cu câteva luni înainte de nuntă, antiacneic sau luminator pentru tenurile problematice, iar pentru tenurile fără probleme, este bine să facem tratamente de întreținere, precum un peeling sau o mască hrănitoare.
Este recomandat ca în perioada imediat premergătoare nunții să nu faci experimente amatoricești și să apelezi la specialiști.

...

Machiajul, coafura și manichiura trebuie să se potrivească rochiei pe care ai ales-o, precum și siluetei și tenului tău. Ele trebuie să creeze un tot armonios și să îți pună în evidență calitățile fizice și personalitatea.
Pentru a evita accidentele, nu încerca să te tunzi, vopsești, epilezi, bronzezi cu o zi înainte de nuntă.

Aparatul de fotografiat - aliat sau inamic?

Aparatul de fotografiat nu este dușmanul tău.
Pentru a scăpa de timiditate, îți recomandăm să faci cât mai multe poze înainte, astfel nu te vei rușina de aparatul de fotografiat și vei vedea și care sunt ipostazele care te avantajează cel mai mult.
Discută cu fotograful tău despre asta și stabiliți împreună cum este mai bine.
Dacă ai burtă, ține florile în față, cu brațele ușor depărtate de trup. În felul acesta burtica va fi mascată și brațele nu vor părea foarte groase.

Planificarea - cheia reușitei

Dacă nu vrei să primești o mie de sfaturi care se bat cap în cap, nu anunța public pe Facebook că urmează să te căsătorești. Dacă cele mai bune prietene ale tale sunt departe de tine, poți crea un grup privat, în care să faceți schimb de opinii.
De asemenea îți poți alege un mentor, o persoană care să te consilieze și să te ajute. Ea poate fi nașa, mama, soacra, cumnata sau cea mai bună prietenă a ta, dar sfatul nostru este ca această persoană să fi fost mireasă la rândul ei.

Dacă nu ai timp și nu vrei să te complici, angajează o persoană care să se ocupe de toate detaliile, îți va ușura foarte mult viața și vei vedea că investiția a meritat.

14-Chic-Yellow-Pink-Beach-Wedding-Ideas_0014

Ce mâncăm înainte și în ziua nunții?

Deși e greu de crezut, e foarte posibil ca în ziua nunții să uiți să mănânci și nimeni nu dorește să aibă de a face cu o mireasă flămândă!
Cu câteva zile înainte de nuntă poți încerca să mănânci mai ușor, pentru a evita senzația de balonare, de greutate sau chiar de iritare. Legumele și carnea slabă, alimentele care nu fermentează sunt indicate, iar făinoasele sunt de evitat. Somonul, semințele de chia și nucile sunt bune pentru că scad nivelul de anxietate și previn inflamația. Ceaiul verde este recomandat de asemenea.
Evită dulciurile sau băuturile care conțin mult zahăr, pentru că îți pot crește exagerat nivelul de zahăr din sânge, sporind starea de anxietate sau cauzând schimbări de dispoziție și de energie.
În ziua nunții mănâncă puțin și des, eventual împreună cu musafirii.
Deși nu este o idee rea să bei puțin vin sau un cocktail, nu exagera și mai ales, nu bea pe stomacul gol!

...

O nuntă tradițională sau una originală?

Machiază-te frumos, zâmbește și fii tu insăți. Este cea mai frumoasă zi a vieții tale de până acum și când te vei uita la fotografii peste ani, acestea trebuie să fie amintirile tale.
Lasă-ți visele și inspirația să te călăuzească în pregătirea nunții și mai ales, nu accepta decât ideile care ți se par cele mai potrivite și nu te lăsa influențată sau obligată să te conformezi ideilor altora despre cum trebuie să arate nunta ta.
Respectă doar tradițiile care îți plac, nunta trebuie să fie la fel de unică și frumoasă precum povestea voastră de dragoste.

Cea mai importantă zi din viața ta

Se pot întâmpla tot soiul de accidente: coafeza să întârzie, un nasture se poate descoase, dar trebuie să te concentrezi pe părțile bune, pe bucuria zilei și pe persoana cu care te vei căsători.
Nu uita, aceasta este o sărbătoare a iubirii, este ziua la care ai visat și în care este vorba doar despre tine.
Deși îți dorești și vei face totul ca lucrurile să iasă cât mai bine, aceasta este doar o etapă, începutul vieții în doi. Nu căuta perfecțiunea și acceptă faptul că nu poți mulțumi pe toată lumea. Nu te crampona de orice detaliu și lasă lucrurile să decurgă în mod firesc. De asemenea, nu uita să îți acorzi câte un răgaz în timpul zilei și al nopții în care să iei o pauză, să te relaxezi în compania celor apropiați, să savurezi mâncarea, muzica, atmosfera.
Obișnuiește-te să fii în centrul atenției, profită de moment și bucură-te de complimente și de atenția celorlalți.

De cele mai multe ori mirii simt că în noaptea nunții muncesc, însă nu uita să te distrezi!

...

Sursa: Blog Teilor

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!