Noutăți

Organizare Nuntă 25-01-2021 1261

De ce ai nevoie de un organizator de nunți și la cine poți apela

De ce ai nevoie de un organizator de nunți și la cine poți apela

Organizarea nunții este momentul în care îți creezi așteptări în legătură cu cea mai frumoasă zi din viața ta.  Acest proces necesită multă muncă și dedicație, pentru că există multe opțiuni, dar alegerile trebuie să fie unice și cele mai avantajoase pentru voi.

Mai jos am identificat câteva probleme pe care le poți întâmpina atunci când îți planifici nunta.

O mulțime de opțiuni

Când există mai multe variante este mai greu să faci alegerea corectă. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că devii confuz și nu mai știi ce îți place mai mult. Un simplu exemplu ar fi alegerea rochiei de mireasă, a restaurantului, etc. Atunci când îți împarți gândurile cu familia și prietenii acest proces devine și mai complicat, pentru că părerile se împart și ce le place unora, nu le place altora, apar și mai multe preferințe și până la urmă nu se rezolvă nimic. Frustrările pot să apară și după ce ai luat decizia finală, pentru că apar dubii gen „oare nu era mai frumos cel lalt restaurant” 

Distribuirea bugetului

Dacă punctul de mai sus îți poate strica nițel dispoziția, împărțirea incorectă a bugetului poate fi o greșeală fatală și să nu îți mai ajungă bani pentru lucrurile importante. Acest proces necesită timp, răbdare, dar și o cunoaștere reală a prețurilor de pe piață. Chiar dacă ai făcut calculele necesare, este cunoscut faptul că deseori realitatea depășește așteptările și costurile pot fi mult mai mari decat ai socotit tu. Pentru a minimiza acest risc trebuie să îți faci o listă cu priorități, să ai un buget de rezervă și să nu sari mai sus decat capul tău. Recomandat este să consulți un organizator de nunți care cunoaște toate nuanțele și te va ajuta cu toate pregătirile.

Incertitudinea

Organizarea nunții este un proces îndelungat. Probabilitatea apariției unor evenimente neașteptate care pot sabota pregătirea petrecerii variază de la puțin probabil până la foarte probabil, motiv pentru care trebuie să ai un plan de backup. Planul B trebuie să includă o soluție alternativă pentru toate activitățile și opțiunile pe care le ai, așa, ca în caz de ceva, să îți păstrezi calmul și să acționezi rapid. Chiar dacă îți pare ceva ușor de făcut, totul este mai anevoios decât pare la prima vedere.

Timpul

Fiecare task trebuie îndeplinit la timpul său. Pentru că o întârziere încetinește ritmul acțiunilor, în așa mod te poți trezi cu o lună înaintea nunții și să-ți dai seamă că încă nu ai trimis invitațiile. Stresul și agitația îți îngreunează gândurile, dar deciziile luate în grabă cresc șansele de comitere a erorilor. 

...


Pe lângă cele menționate mai sus, trebuie să te gândești la foarte multe detalii începând cu preferințele invitaților referitor la meniu și terminând cu locurile de parcare raportat la numărul de invitați.

Pentru a-ți economisi timpul și pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le ai, Marry.md a pregătit pentru tine o listă cu organizatori de nunți din chișinău care dețin reputația unor specialiști ce oferă servicii de calitate  și personalizate în funcție de preferințele clienților săi

Mirela Uruștiuc  Facebook

Victorița Vitu  Facebook

Sînchetru Olga  (+373) 79612343

Alina Ciobanu  +373 79566574

B EVENT by Olga Spînu   (+373)602 83 388

Cristina Postolachi  (+373) 685 74 648

Event Republic  (+373) 68 501 809   (+373) 22 90 90 79

GloriStar  (+373) 69 21 21 00

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!