Noutăți

Mire 12-12-2018 1290

Un tânăr din Moldova își caută soție prin intermediul unei postări pe Facebook: „Starea materială nu mă interesează”!

Un tânăr din Moldova își caută soție prin intermediul unei postări pe Facebook: „Starea materială nu mă interesează”!
Dacă tot trăim în era tehnologiilor informaționale, de ce să nu le utilizăm pentru a ne simplifica nu doar viața, ci și căutarea iubirii adevărate? Mihai Cecan a hotărât să-și încerce norocul... pe Facebook. Tânărul a lăsat un anunț matrimonial, iar în cele din urmă, așteaptă și un răspuns. 

În anunț, Mihai a indicat atuurile și neajunsurile sale, precum și așteptările pe care le are de la o parteneră. Câte mesaje a adunat în privat nu știm, dar prietenii i-au sărit în ajutor. Postarea are la moment 43 de sharuri, 600 de like-uri și 130 de comentarii. 

...

Iată ce a scris Mihai:

„Anunț Matrimonial:

Având în vedere starea demografică a țării, care este în declin, caut o domnișoară cu vârsta între 24-30 ani pentru a contribui la dezvoltarea ei cu 2-3 copii. Ale mele 88kg pot duce în brațe până la 60 kg ușor, iar 178 cm (precizez – înălțimea) se potrivesc cu 165-170 cm, plus 8cm rezervă pentru tocuri. Doctorate și masterate nu sunt obligatorii, dar o facultate absolvită cresc șansele. Importante sunt hobby-urile, ador oamenii care se pot dedica nu doar job-ului, familiei dar și unei pasiuni. Starea materială nu mă interesează, o facultate absolvită și o gândire deschisă pot aduce o contribuție mult mai mare într-o familie.

Având ca pasiune Vespa și motocicletele, practic 9-10 luni pe an sunt mereu la ghidon, iar confortul unei mașini e planificat doar când familia va fi mai mult de doi. Am și neajunsuri, încăpățânat și mereu expus riscului, dar și faptul că de șapte ori măsor și odată tai. Îmi plac de toate, Brunete, Blonde și Roșcate dar cel mai important când există acel „vino-ncoa” indiferent de înfățișare. Apreciez când este susținere și implicare nu doar în momente frumoase dar și în cele dificile. Ușor încep comunicarea, la fel ușor pot discuta pe orice temă, iar anunțul dat trebuie tratat ca atare, e doar o modalitate de a crește șansele, atât. Tag-urile și mesajele în privat sunt binevenite.

Let’s dream together!„

...

Mihai Cecan este un tânăr antreprenor din Moldova. El a studiat la Universitatea Tehnică, activează în domeniul web designului, având propria companie, e pasionat de motociclete și călătorii.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!