Noutăți

Povești adevărate 09-10-2018 2939

„Prietenii noștri au dansat cu noi pînă s-au strîns decorațiile și mesele din sală!” Interviu cu Nicoleta Russu

„Prietenii noștri au dansat cu noi pînă s-au strîns decorațiile și mesele din sală!” Interviu cu Nicoleta Russu

Cine poate da cele mai bune sfaturi viitoarelor mirese dacă nu o proaspătă mireasă care nu demult a trecut prin toată aventura de a-și organiza propria nuntă?!

Eroina rubricii „Povești adevărate” este Nicoleta Russu, care pe 9 septembrie și-a unit destinul cu cel al iubitului ei.

... 1. Cum te-a cerut în căsătorie iubitul tău? 

Am plecat în vacanța de iarnă la munte. Din câte mi-au spus prietenii lui care deja știau ca el vrea să facă acest pas, inelul l-a cumpărat cu cîteva săptămâni înainte de plecare, iar mai apoi el singur a recunoscut că toată vacanța a fost cu el în buzunar, așteptînd momentul potrivit. Totul a avut loc pe un patinoar care era în apropiere de hotelul în care ne-am cazat, în ultima seară înainte de plecare. Surprinderea mea a fost atît de mare, încît în primele minute nici nu realizam ce s-a întîmplat de fapt.

... 2. Ce ați început să planificați imediat după logodnă?

Primele zile după logodnă le-am ținut în taină, doar prietenii care au fost cu noi în vacanță știau despre eveniment. Cînd ne-am întors din vacanță, primul lucru pe care l-am făcut a fost să anunțăm părinții și la scurt timp am și început planificările de nuntă.

...

... 3. Cum ați început planificarea nunții?

Primul lucru cu care am început a fost rezervarea sălii de ceremonii, am hotărît că nunta o vom juca toamna, data nu era principială, de asta nu a fost atît de complicat cu alegerea sălii.

... 4. Cum ai ales localul pentru nunta ta?

Am căutat circa 3 săptămîni pînă am găsit restaurantul. Pentru noi era importantă reputația localului pentru că am ținut mult ca oaspeții să se simtă confortabil, într-o sală spațioasă, luminoasă și cu bucate gustoase.

... 5. Cum a fost petrecerea de nuntă?

Petrecerea a fost cu mulți oaspeți, niciodată nu aș fi crezut că vom avea o nuntă atît de mare - circa 185 de oameni! Inițial am planificat un număr mai mic de invitați, dar spre final numărul a crescut. Oaspeții s-au bucurat alături de noi și datorită lor am avut parte de o nuntă frumoasă.

...

... 6. A fost nunta ta așa cum ți-ai dorit-o?

Eu mi-o închipuiam într-un cerc restrîns de oameni, într-un restaurant micuț, dar nu pot să zic că ceea ce a fost în realitate m-a dezamăgit sau nu mi-a plăcut. Totul a fost așa cum trebuia să fie, de asta pe parcursul organizării mereu mi-am repetat această frază în gînd. Am lăsat lucrurile să meargă de la sine.

... 7. Ai renunțat la vreun obicei tradițional?

Obiceiurile le-am păstrat, dar datorită moderatorului s-au petrecut într-o manieră veselă și relaxantă, fără emoții.

... 8. Care au fost cele mai vesele și emoționate momente?

Cele mai vesele momente au fost în timpul dansurilor și toasturilor din partea rudelor și prietenilor. Mare ne-a fost surprinderea cînd prietenii ne-au pregătit un filmuleț cu pozele noastre din copilărie și pe parcursul anilor cînd eram cuplu.Cel mai emoționant a fost cînd le-am mulțumit părinților pentru tot ce au făcut și fac în continuare pentru noi și faptul că prietenii noștri au dansat și cîntat împreună cu noi pînă s-au strîns decorațiile și mesele din sală.

...

... 9. Care a fost cel mai stresant moment?

Cel mai stresant a fost desigur primul dans, mai bine spus repetiția acestuia, pentru că la lecțiile de dans am dansat fără pantofi sau rochie, de asta era un pic diferită senzația în ziua nunții cînd am încercat să dansez în rochie și pantofi și am înțeles că ritmul se încetinește din cauza mișcărilor mele lente. Pînă la urmă totul a decurs bine, nu am uitat mișcările și nu a căzut nimeni pe jos, încîlcindu-se în rochia mea. 

... 10. Ce specialiști te-au ajutat să ai cea mai frumoasă nuntă?

În timpul pregătirilor citeam foarte multe recenzii pe internet despre anumiți prestatori, citeam și istorii și situații neplăcute în timpul evenimentului și desigur îmi era frică ca prestatorii aleși de noi să facă față și să nu ne dezamăgească într-un fel sau altul. Dar într-un final totul a fost chiar mai bine decît m-am așteptat și chiar aș putea să recomand cu încredere cîțiva din cei care ne-au facut nunta cu adevărat frumoasă: restaurantul Casa Nunții Noroc, muzica: Dj Mihai Soltan și Taraf Lautăresc, moderator: Eugen Gorgos, foto: Max Cristalov, video: Artur Rusnac, decor: Inspirellie și Décor Studio, tort și candy Bar: Dolce Parma.

...

... 11. Ce sfaturi sau recomandări ai pentru viitoarele mirese?

Mireselor vreau doar să le spun că depinde doar de ele cum va fi nunta lor în ziua evenimentului, ele aleg să fie emoționate sau relaxate, triste sau vesele. Eu am ales să uit de toate, să nu îmi fac probleme dacă ceva nu merge după plan, pentru că oricum nu pot schimba nimic și doar mă emoționez în zadar. Este un eveniment care îl veți ține minte toată viața și cred că merită trăit din plin, pentru că seara este foarte scurtă și timpul trece extrem de repede, fiecare minut trebuie petrecut cu cei dragi care au venit să petreacă alături de voi, dansurile și voia bună trebuie să fie prioritare, emoțiile lăsați-le pentru alte ocazii. Moderatorul ne-a dat un sfat care ne-a fost de ajutor: să fim pozitivi și relaxați, pentru că atmosfera evenimentului depinde foarte mult de mire și mireasă - dacă vor dansa pe platoul de dans pînă în zori, așa vor face și oaspeții.

Spre final vreau să mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care au contribuit la organizarea nuții noastre: părinților, nașilor, fraților, surorilor, prietenilor și tuturor celor care au fost prezenți și s-au bucurat alături de noi. Suntem extrem de norocoși că vă avem alături de noi!

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!