Noutăți

Fotografii și video la nuntă 03-06-2021 2716

5 motive de ce să alegi Kiriciuc Videography pentru ziua nunții tale

5 motive de ce să alegi Kiriciuc Videography pentru ziua nunții tale

 

« În viziunea noastră, filmul de nuntă nu reprezintă doar un singur moment bine expus, ci o întreagă serie de momente ce captează frumos esența întregii zile de nuntă, imagini care spun o poveste. În ziua nunții optăm pentru stilul video-jurnalistic, imortalizând momentele așa cum decurg ele dintr-o postură mai distantă » - Kiriciuc Videography

 

De ce este atât de important să optezi pentru o companie profesionistă de foto-video în ziua nunții tale? Răspunsul este simplu, pentru că o altă zi în care vei străluci la fel de mult, nu va mai fi.  Ai investit în acesată zi multe resurse, arăți impecabil și îți dorești ca totul să fie perfect, de la atmosfera evenimentului, până la pozele și materialul video pe care îl vei primi peste câteva luni. 


O recomandare din partea echipei Marry este Kiriciuc Videography, o echipă profesionistă de videografi și fotografi, îndrăgostiți de munca lor, care pun accent pe rezultate și se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi. Indiferent de evenimentul care urmează să aibă loc în viața ta, nuntă, cumetrie, botez, cununie sau bal de absolvire, Kiriciuc Videography va contribui la crearea atmosferii potrivite și la relaxarea tuturor participanților, pentru ca în final, să obții cele mai reușite momente.

Pentru mai multe informații accesează acest link: https://www.marry.md/catalog/kiriciuc-videography și ia legătura cu Vasile, care cu mare drag o să-ți răspundă la toate întrebările pe care le ai.


De ce Kiriciuc Videography? Iată ce ne zice echipa Kiriciuc:

« Pentru că suntem o echipă tînără și ambițioasă cu scopuri mari, experiență și profesionalism »

 

Experiență. «Deja de 7 ani, echipa Kiriciuc surprinde cele mai frumoase evenimente, acumulând pe parcurs suficientă experiență pentru a fi gata de orice situație imprevizibilă. Care au loc destul de des în timpul nunților»

Stilul de filmare. « Videoreportajul este acel tip de filmare care include în primul rând distanțarea față de persoane pentru a le lăsa libere, astfel dintr-o postură mai distantă se surprind cele mai sincere emoții. Evident, în orice alt caz ajutăm persoanele cu idei sau cel puțin îi ghidăm pentru a obține acele momente perfecte »

Servicii de calitate la un preț moderat. «Indiferent de investițiile avute atât în tehnică cît și în cunoștințe, ne poziționăm pe piață cu un preț mediu, accesibil unui grup mai mare de persoane. În plus, oferim reducere pentru programare din timp a evenimentului »

Operativitate. «Noi livrăm produsul în timpul stabilit, sau chiar mai rapid. Datorită experienții, ne-am învățat cum să combinăm fluxul mare de comenzi cu prelucrarea materialului din evenimentele trecute, astfel, avem o echipă unde fiecare își cunoaște bine treabă și se încadrează în deadline-urile stabilite»

O mulțime de recenzii pozitive!

Mai jos sunt câteva dintre ele, extrase de pe pagina de Facebook: Kiriciuc Videography

...

 

Elena Popa: O echipa extraordinara! Băieții au lucrat cu dragoste si profesionalism, am ramas placut impresionați! Vă mulțumim din suflet!

 

 

...

 

Maria Bobrov: Profesionalism, originalitate, idei interesante, spontaneitate, naturalețe și artistism...sunt doar câteva caracteristici definitorii ai acestei echipe minunate! Mulțumim pentru filmul cununiei noastre, ne place foarte mult și recomandăm tuturor Vasile Kiriciuc Videography!

 

 

...

 

Jeleznîi Anastasia: O echipa de nota 10! Foarte mult ne-a placut cum au lucrat si rezultatul care s-a primit in final! Cele mai frumoase momente capturate si o surpriza ne astepta-se din partea lor la sfirsit! Va multumim mult pentru eforul depus 

 

 

...

Greta Maistrov: Am rămas plăcut impresionată în urma conlucrării cu această echipă. Au dat dovadă de originalitate,imaginație și calitate! Sunt foarte punctuali și cel mai important-foarte atenți la detalii. Am primit pozele și video în foarte scurt timp și pe lângă toate acestea, au și prețuri foarte accesibile! Recomand cu mare încredere acești băieți, sunteți de nota 10!

 

...

 

Mariana Pîrnău Șaptefraț: Kiriciuc Videography, you are the best! Am rămas plăcut impresionați de rezultatul final. Profesionalism, originalitate și atitudine, sunt doar câteva trăsături distinctive ale acestei echipe. Vă mulțumim din suflet pentru momentele imortalizate frumos. Recomandăm cu toată încrederea, dacă doriți ca peste ani să retrăiți, oricând, cele mai speciale momente din cea mai specială zi.

 

 

 

 

...

 

 

Ecaterina Avram: Chiar sunteți buni!!! Va mulțumim pentru munca și efortul depus ! Vă mulțumim pentru pozele frumoase și video-ul. Vă mulțumim pentru răbdare și punctualitate !  Dacă am repeta, tot pe voi v-am alege !!! Mult succes in continuare !!!

 

 

 

Video Love Story 

 


logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!