Casa Nuntii "Noroc"
adresa:
Chișinău, str. Sucevița, 34
Imediat după ce ați luat decizia, ați dăruit inelulși ați stabilit data nunții, următorul pas pentru tinerii însurăței este organizarea nunții la Casa Nunții "Noroc"
 
Restaurantul Casa Nunții "Noroc" o să dăruiască momente de neuitat familiei și prietenilorDvs. Începând organizarea celui mai important eveniment din viața Dvs., veți fiplăcut surprinși de munca profesională a personalului de organizare a nunții,și această impresie o să vă rămână în memorie mult timp după ultimul toast șichiar după luna de miere. 
 
Casa Nunții "Noroc" este primainstituție din capitală (fondată în anul 1995) ce se specializează înorganizarea evenimentelor festive. Noi suntem cei mai longevivi din punct devedere al tradiției și experienței, dar suntem în continuare primii în privințaconfortului și a străduințelor pe care le depunem la decorarea sălii șipreparării bucatelor. Facem totul pentru ca nunta Dvs. să fie una elegantă șirafinată. Pe parcursul anilor ne-am recomandat ca fiind un restaurant idealpentru organizarea adevăratelor nunți. 
 
Casa Nunții "Noroc" își modernizeazăîncăperile în fiecare an, devenind astfel unul dintre cele mai căutaterestaurante pentru cele mai importante sărbători de familie. Așadar, noi suntemgata întotdeauna să organizăm nunți, aniversări, petreceri corporative,recepții oficiale, filmări, prezentări de modă etc.
 
"Perla Hall" - spiritul tradiției într-ointerpretare nouă și fermecătoare. 
 
Este decorată în stil modern, are o capacitatede 120-180 de persoane și este ideală pentru o nuntă contemporană.Design-ul modern se combină perfect cu sistemul modern de sunet și lumină, ceeace face sărbătoarea mult mai atractivă și memorabilă. 
 
"Sapphire Hall" – vestită cu design unic  înstil neoclassic si spațiu deschis.
 
Fiecare mire și mireasă visează ca nunta lor să fiecea mai deosebită, originală și memorabilă pentru fiecare dintre invitați. Deaceea noi, personalul casei de nunți "Noroc"  vă vom ajuta săsărbătoriți cel mai frumos eveniment din viața Dvs., care o să rămână pentrumult timp în amintirile Dvs. Sala remarcă o capacitate liberă pentru evenimentede la 180 de invitati pînă la 300 de persoane în stilbanquet. 
 
"Sapphire Hall" va depăși imaginațiacelui mai sofisticat oaspete, iar spațiul deschis al sălii vă va permite săvedeți toate zâmbetele și admirația din ochii fiecărui oaspete.