Noutăți

Rochii de Mireasă 04-05-2021 2011

Rochii de mireasă 2021. Inspiră-te cu noi

Rochii de mireasă 2021. Inspiră-te cu noi

Pentru că rochia este elementul cheie în look-ul tău de mireasă, astăzi venim cu propuneri fresh pentru a te inspira în găsirea ținutei perfecte.

Dacă ești interesată de fashion și îți dorești să ai în garderoba ta cele mai trendy piese vestimentare ale sezonului, acest articol este pentru tine!  Pentru că am mai avut un asemenea articol [Rochii de mireasă 2021] Vezi care-s în vogă și unde le găsești nu o să insistăm prea mult asupra descrierii  elementelor rochiilor de mireasă care sunt în vogă, în schimb o să prezentăm mai multe stiluri și modele de rochii ca să ai din ce alege.

 

Descoperă noile tendințe 2021 – rochii de mireasă

 

În 2021, se poartă rochii simple, cu elemente subtile. Asta nu înseamnă că designerii au renunțat la eleganță.

...

 

Detaliile maximaliste sfidează stilul tradițional al rochiilor extra feminine printr-un element care iese în evidență. Fie că este vorba de o textură mixtă al materialului,  fie o fustă în stilul cascadă sau accesorii masive. Asemenea rochie este potrivită femeilor cu un caracter îndrăzneț.

...

 

Mantia. Un element proaspăt și foarte interesant al rochiilor de mireasă 2021 este mantia. Tradițional, aceasta se poartă deasupra fustei. Acest element ușor și eteric oferă rochiei rafinament și expresivitate fără să îngreuneze look-ul. Mantia se consideră alternativa voalului, care deja de câțiva ani se identifica ca un antitrend.

...

 

Maneci. Pentru că în 2021  accentul se pune pe maneci, atrageți atenția la rochile cu maneci interesante! Scurte sau lungi, bufante sau strânse alegi tu, în funcție de preferințe.

...

 

Dantelă. 2021 aduce un aspect proaspăt dantelei,  mai puțin vintage, mai mult modern. Alege rochii cu o Combinație de dantela și materiale mai simple.

...

 

Be Princess on you're wedding. Modelele de prințesă cu o alură romantică sunt din nou în trend! Așteptați-vă să apară rochii cu fuste voluminoase, dar cu țesături mai ușoare, mai plate și cu o talie mai înaltă.

...

 

Rochiile de mireasă cu spatele gol conferă stilului romantic o notă de sexulitate. Pentru o nuntă în sezonul verii acest model este ideal!

...

Pentru un efect wow, alege modelul care să îți scoată în evidență trăsăturile avantajoase ale corpului tău. Dacă îți dorești un articol despre cum să alegi modelul în funcție de siluetă, lasă-ne un comentariu pe Facebook!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!