Noutăți

Invitații și cadouri 11-12-2020 1956

Daruri de Crăciun de la Truth Bar, perfecte pentru prietenii tăi dragi

Daruri de Crăciun de la Truth Bar, perfecte pentru prietenii tăi dragi

Ne aflăm în perioada cea mai frumoasă a anului, au rămas zile numărate până la sărbătorile de Crăciun. În acest an, mai mult ca niciodată oamenii au nevoie de căldură și de dragoste. Acum că ai ocazia să îți manifești grija față de cei dragi, te întrebi cum o poți face mai bine? Noi  îți spunem cum! Oferind atenție și de ce nu un cadou simbolic!

Aici am pregătit deja o listă cu idei inedite de cadouri pe care le poți dărui celor dragi , dacă încă nu ai văzut acest articol, îl poți vedea acum. 

Acum îți propunem să atragi atenția la încă o idee de cadouri, pregătită de Truth Bar o echipă profesionistă de barmani, care bucură clienții cu cele mai gustoase Cocktailuri!

De sărbători, Truth Bar a pregătit o gamă de cadouri cu tematică de Crăciun! Indiferent de locația în care vă aflați le puteți procura chiar acum, pentru că Truth Bar oferă livrare pe tot teritorilul Republicii Moldova. 
 
 ...
 
...
 
...
 
...
 
...
 
...
 
 După cum vedeți fiecare compoziție este diferită, dacă ai și tu o idee cum poți decora o cutie cadou, nu ezita să anunți echipa Truth Bar, pentru că ei încurajează originalitatea!
 
 
Sărbători fericite de la echipa Marry.md!
 
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!