Noutăți

Invitații și cadouri 23-11-2020 1456

Ce dăruim de Crăciun? Idei la care nici nu te-ai gândit!

Ce dăruim de Crăciun? Idei la care nici nu te-ai gândit!

Crăciunul este perioada magică în care fiecare dintre noi ne dorim să fim mai buni.Este perioada perfectă pentru a-ți exprima gratitudinea și dragostea față de cei dragi, să dăruiești și să primești necondiționat și fără așteptări. Așa a apărut tradiția de a oferi cadouri celor din familie și cercului strâns de prieteni. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să găsești cadoul potrivit pentru persoanele dragi. Cu fiecare an îți dai seama că ai din ce în ce mai puține idei de cadouri și nu mai știi cum să îți impresionezi aproapele cu ceva drăguț și original.

...

 

Acest artiol îți vine în ajutor, insipiră-te împreună cu Marry.md!


 

Comac Mixed Drinks

...

Dacă dorești să îți surprinzi prietenii cu ceva întradevăr inedit, optează pentru Comac mixed Drinks. Un produs exlusiv și unic pe piața băuturilor alcoolice din Republica Moldova. Într-un set de Cocktailuri, sunt 7 sticluțe, în 6 dintre ele sunt cele mai cunoscute băuturi din lume și al 7-lea este o creație unică a autorului Comac Mixed Drinks Anton Comac. Calitatea acestor băuturi este garantată de profesionalismul lui Anton, tânărul care în anul 2019 a fost desemnat cel mai bun barman din țară în cadrul concursului național de bartending. Vezi ce mix-uri îți propune Anton aici. 

Pictura pe numere

...Dacă ai persoane creative în familie, acesta este darul perfect pentru ei. Pictura pe numere este un cadou potrivit pentru copiii și adulții, care își doresc să  creeze o capodoperă  proprie, însă încă nu cunosc toate tehnicile unei picturi profesionale. Prin acest cadou le poți oferi sentimente calde, și o stare de relaxare. Puteți procura aceste tablouri la Crafti și Xcolor.

Sesiune foto de Crăciun într-un studiou special amenajat

...

...  ...

O sesiune foto,  nu este cel mai ieftin dar, însă cu siguranță este cel mai frumos dar! De ce? Pentru că ești alături de familie, ai o ținută drăguță, în jurul tău sunt decoruri de basm și în aer plutește o atmosferă caldă și blândă. Cu atât mai mult, au avut posibilitate buneii sau părinții tăi să participe la un asemenea ritual de Crăciun? Puțin probabil! Vezi aici ce îți sugerează Marry.md.

Un voucher

...

Ce poate fi mai bun decât o ,,hârtiuță,, care valorează bani! Acest cadou va fi apreciat la justa sa valoare de către orice femeie, pentru că în acest mod îi vei oferi posibilitatea să se răsfețe în preferatul ei salon de frumusețe, să își facă procedurile mult dorite, să încerce o coafură în trend sau să își procure rochia aia de vis. Le puteți procura direct chiar de la prestator!

Vaucher pentru studierea limbilor străine

...

Vaucher pentru studierea unei limbi străine, este cadoul ,,intelectual,, pentru persoanele care își doresc să își lărgească spectrul de cunoștințe. Investește ,,cu cap,, în copilul tău, astfel îi poți trezi apetitul pentru științele tehnice,care îi vor fi de mare folos în viitor. Este bine cunoscut faptul că cunoașterea unei limbi străine constituie un avantaj la angajare și poate fi factorul decesiv în obținerea job-ului mult dorit. Noi îți recomandăm  ORATORICA

 

Albumele personalizate/Revista personalizată

...  ...

Ai mai auzit de așa ceva? Punem pariu că ești intrigat. Acest album este o formă modernizată a albumurilor obișnuite combinate cu o feliciare, cadoul perfect pentru persoana iubită. În el poți să incluzi tot ce îți dorești tu, important ca mesajul pe care îl transmiți să fie apreciat de cel pentru care îl faci. Include în el cele mai memorabile momente pe care le-ai avut tu alături de iubit/iubită, adaugă pozele pe care le-ați făcut atunci, și un text unde îți exprimi sentimentele pe care le-ai simțit în acele momente. Pentru a realiza acest cadou te poți adresa la vreun fotograf care cu siguranță te va ajuta.

Lămpile prieteniei.

...

 

Deviza acestor lămpi este ,,Conectează-te cu persoana dragă oriunde ai fi ,, Sunt două lămpi una o păstrezi pentru tine, și alta o dăruiești unei persoane importante din viața ta, care știi că în curând nu o să mai fie alături de tine din punct de vedere geografic. Poți conecta lămpile la wifi-ul pe care îl ai în casă. Atunci când vei atinge lampa, aceasta va lumina într-o culoare, astfel îți exprimi dorul față de persoana care deține a doua lampă. Partea interesantă este că cealaltă persoană îți poate răspunde înapoi! Atunci când prietenul tău de la distanță va atinge lampa sa, aceasta va lumina într-o nouă culoare! Gata, v-ați conectat! Ca să faci rost de ele este suficient să ai un cont pe Amazon, sau pe Ebay! 

Ceaiurile Meg

...

Ceaiul mereu a fost și va fi o idee bună, mai ales în sezonul rece. Dacă vrei să fii original și să manifești grijă față de o persoană, acesta poate fi cadoul pe care îl cauți. Ceaiul este mai mult decât un o băutură, este o pauză, o meditație și o doză de inspirație și bună voie. Ceaiurile Meg sunt creații artistice, delicioase și foarte diverse. Alege setul tău preferat aici.

 

Pulovere personalizate

...

Pentru a trezi spritul de Crăciun în sufletele celor dragi, poți să le dăruiești un pulover! Nu obișnuit, personalizat! Poți să alegi modelul pe placul tău, de orice culoare și de dorit să fie ,,curat,, adică fără nici o imagine sau un text pe el, ca mai apoi să  adaugi tu imprimanta personalizată. Poți să te inspiri de unde dorești! din filme, din muzică, din cărți, esențial este să fie pe placul persoanei pe care dorești să o surprinzi. Uite aici o companie de încredere care te poate ajuta cu serviciile în acest sens!

The Magic Sky – Tablou personalizat cu harta stelelor asa cum a aratat intr-o noapte speciala

...

Te-ai întrebat vre-o dată cum arătau stelele atunci când te-ai născut, sau atunci când ți-ai întâlnit sufletul pereche? Băieții de la The Magic Sky nu doar că ți-l arată, dar și ți-l transpun pe un tablou! Te întrebi cum? Foarte simplu folosind catalogul stelar al misiunii GAIA al Agenției Spațiale Europene, un catalog de înaltă precizie de stele, generat de observatorul spațial GAIA. Ia legătura cu băieții aici  Acum ai premiul pentru cel mai original cadou de Crăciun al anului! 

City Break

...

City breakul este un cadou dublu, pentru tine și pentru jumătatea ta! Crăciunul își revarsă farmecele sale peste orice oraș, fără excepție. Vei avea parte de o atmosferă deosebită datorită decorațiunilor fermecătoare, meniurilor speciale de Crăciun și mirosului de cozonac de pe stradă. De-asemenea ce îți poate reâncarca mai bine bateriile decât un City Break? Pentru a economisi bani, noi îți sugerăm să vizitezi Brașovul, Sinaia și Sighișoara! 


...

...

Indiferent de cadoul pe care îl oferi, ține cont de preferințele persoanei pentru care faci acel cadou.Fii sincer și binevoitor, până la urmă gestul este cel ce contează!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!