Noutăți

Interesant 24-12-2020 627

Cum să aduci spiritul sărbătorilor la tine acasă

Cum să aduci spiritul sărbătorilor la tine acasă

 

Îți mai amintești, când erai copil așteptai cu sufletul la gură sărbătorile de iarnă. Perioada fermecătoare, în care totul pare mai frumos, toți par mai fericiți iar tu credeai în magie. Acum culorile  sărbătorilor devin din ce în ce mai palide. De vină sunt problemele cotidiene. Din cauza pandemiei acest an este de-a dreptul urât, dar anume în aceste momente sufletul nostru are nevoie cel mai mult de lumină și odihnă.

Profită de ziele tale libere și încearcă să aduci spiritul sărbătorilor în casa ta. Desenează zâmbete pe chipul familiei tale. 

Noi cu mare drag împărțim ideile noastre vouă și sperăm să aveți un Crăciun fericit!

Așadar, să începem.

 

Filmele de Crăciun

Fă-te comod și privește alături de familie filme de Crăciun într-o atmosferă relaxantă. Poți privi câte unul în fiecare seară. Filmele de Crăciun au un farmec aparte, sunt amuzante, ușoare și redau atmosfera aia de Sărbători care te face să crezi magie. 

...

 

Sugestii de filme

Home Alone (1990)

A Christmas Story (1983)

Miracle on 34th Street (1947)

Scrooged (1988)

 

Decorul locuinței

Poate sună banal, dar luminițele, ghirlandele și coronițele tematice rămân în continuare ingredientele de bază pentru un Crăciun autentic. Acum este sezonul când ai ocazia să creezi atmosfera deosebită în casa ta. Vezi aici idei de decoruri pentru inspirație

...

 

Începe să gătești

Prăjiturile festive nu lipsesc de pe masa de sărbătoare. De obicei arată foarte bine și sunt extrem de delicioase. Mirosul deserturilor în combinație cu mirosul de cafea și mandarine ne adună pe toți împreună.  Noi îți prpunem să încerci una dintre aceste rețete de prăjituri.

...

 

Muzica de Crăciun

Muzica este hrana sufletului. Ce facem atunci când auzim o melodie cunoscută ? Asociem prezentului stările pe care le-am simțit în trecut. Pentru că piesele de Crăciun sunt difuzate doar în sezonul sărbătorilor de iarnă, îți vei aminti de frumoasele momente din copilărie și vei simți o nostalgie plăcută.

...

 

Cadouri celor dragi

Gândește-te cu ce vrei să îi bucuri pe cei dragi în anul acesta. Fă o listă cu idei de daruri pentru ei, poți să le faci și o felicitare handmade unde să scrii și un mesaj de felicitare. Este plăcut să îi faci pe cei din jurul tău să zâmbească.

...

Mesaje de felicitare pentru cei dragi

 

Poze de Crăciun

Acum ai încă un motiv să ieși cu fetele la o plimbare. Străzile strălucesc în culori de roșu și auriu iar totul  în jur este acoperit cu o plapumă albă de catifea? Perfect! Acum ai decorul potrivit pentru o poză de Crăciun. Poate stai acasă alături de iubitul tău, tocmai ai decorat apartamentul și ești îmbrăcată într-un pulover cu reni? Super! Captează acest moment. Ai prins firul, nu? 

...

Vezi aici studiouri cu decor de Crăciun unde poți face o sesiune foto de sărbători.

 

Nu înceta să crezi în magie și vei rămâne surprins plăcut de câte lucruri minunate ți se pot întâmpla.

Sărbători fericite de la Marry.md

 

 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!