Noutăți

Fotografii și video la nuntă 12-11-2020 1263

Vin sărbătorile de Iarnă! Ți-ai ales locul unde să faci o sesiune foto de Crăciun?

Vin sărbătorile de Iarnă! Ți-ai ales locul unde să faci o sesiune foto de Crăciun?

Craciunul cel mai magic - eveniment al anului. 

Pentru mulți dintre noi sărbătorile de iarnă semnifică speranță, armonie și pace. Este perioada perfectă pentru pijamalele moi, pulovere caraghioase și a cafelelor cu sirop de mandarine.  Orice activitate devine mai frumoasă în acestă perioadă, chiar și cumpărăturile banale se transformă într-o experiență plăcută când tot ce te înconjoară îți amintește de o poveste magică.Dacă doriți să imortalizați frumoasa atmosferă de Crăciun, vă recomandăm câteva studiouri foto confortabile frumos decorate cu elemente specifice sărbătrilor de iarnă unde puteți face o sesiune foto de neuitat  alături de cei dragi.

 

 ArtStage Studio

Echipa de specialiști de la ArtStage Studio vă pune la discreție spații tematice cu design excepţional pentru realizarea celor mai calitative și impresionante fotografii. Studioul colaborează  cu fotografi creativi care sunt dispuși să vă ajute, de asemenea puteți închiria studioul pentru a lucra cu fotograful Dumneavoastră personal.

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu specialiștii accesând link-ul de mai jos,sau să îi contactați la numărul 0672 33 733

https://www.facebook.com/artstagestudio

...

 Fotomax Studio

Fotomax vă propune mai multe săli,ca Dvs. să alegeți cea mai potrivită pentru Dvs. și familia Dvs! Însă preferata nostră este sala Christmas White.O sală confortabilă ce emană căldură chiar dacă culorile ne duc cu gândul la zăpada rece de afara! Sala Christmas White dispune de două zone cu decor,lumină naturală,lumini de studio,ceai gustos și....dispoziție frumoasă!

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu specialiștii accesând link-ul de mai jos,sau să îi contactați la numărul 022 994 455

https://www.facebook.com/fotomax.md

...

 

ZONT Studio 

Un studiou cu adevărat deosebit unde vă puteți simți  personajul principal din filmele de crăciun.Studioul dispune de două săli de speciale.Sala  „Londra” colorată în nuanțe calde roșietice, perfectă pentru familiile cu copii și femeile însărcinate.Sala „Paris” este  potrivită pentru cuplurile cu îngerași micuți și năstrușnici.

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu specialiștii accesând link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/zontstudio

Sala „Londra”

...

Sala „Paris”

...

 

 

Like studio

Vă invită să simțiți atmosfera de vis în sala „Frame”decorată cu atribute cu specifice  sărbătorilor de crăciun.În aceste condiții veți avea poze excepționale,calitative și impresionante.

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu specialiștii accesând link-ul de mai jos,sau să îi contactați la numărul: 0698 31 066

https://www.facebook.com/PhotoStudioLike

...

...

 

 

Loft 13 Studio

Loft 13 este un Laborator creativ generator de idei originale gândite pînă la ultimul detaliu,în același timp deschiși la propunerile voastre. Reputația studioului este construită pe baza portofoliului de clienți  mulțumiți, dornici  să își reâmprospăteze feed-ul de pe Instagram cu poze noi și calitative.

Sala cu tematica de craciun este primitoare,unde nu doar rezultatul final va fi extraordinar,dar și procesul în sine va fi memorabil și plin de emoții pozitive! datorită fotografilor binevoitori care vă așteaptă cu drag.

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu specialiștii accesând link-ul de mai jos,sau să îi contactați la numărul 0607 13 666

https://www.facebook.com/LOFT13.md/

...

...

 

Mai jos vă prezentăm o listă cu fotografi care ne-au atras atenția prin lucrări artistic estetice cu caracter unic, pentru a valorifica la maxim studiorile împreună cu toate rechizitele avute la dispoziție.

 Dinu Bargan Photography

Acum aveți posibilitatea să organizați o sesiune foto alături de întreaga familie lîngă  pomul de crăciun frumos împodobit sub ramurile căruia stau adunate cadourile dăruite cu dragoste.
Dacă te regăsești în aceste momente oferă-le șansa de a fi captate pentru totdeauna prin fotografii estetice făcute de Dinu Bargan, pe care le veți privi cu drag  resimțind emoțiile calde și  zâmbind de fiecare dată!

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu Dinu accesând link-ul de mai jos,sau să îi puteți contacta la numărul  +37379009429

 https://www.facebook.com/bargan.dinu

...

...

 

Eugeniu Grăjdianu 

Este un fotograf,profesionalismul căruia este demonstrat printr-un număr considerabil de sesiuni foto realizate ca la carte.Pentru a aduna amintiri frumoase în albumul Dvs. De sărbători,materializați-le împreună cu Eugeniu!

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu Dinu accesând link-ul de mai jos,sau să îi puteți contacta la numărul 0795 30 445

https://www.facebook.com/grajdianu.photography/

 

...

...

 

Țureac Veceslav

Fotografiile lui Veceslav sunt realizate cu pasiune și redau cu ușurință atmosfera care  doriți  să o transmiteți prin pozele Dvs. Timpul trece dar amintirele ramân! Pentru o sesiune foto de crăciun, Veceslav vă propune o ofertă avantajoasă cu studioul special amenajat inclus în preț.

Pentru mai multe informații,puteți lua legătura cu Dinu accesând link-ul de mai jos,sau să îi puteți contacta la numărul  +37379009429

https://www.facebook.com/veaceslav.tureac

...

...

Acum ai posibilitatea să alegi!

Te provocăm să ne recomanzi și tu fotografi care te-au impresionat!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!