Noutăți

Organizare Nuntă 02-12-2019 879

Cum alegi decorul și cromatica nunții?

Cum alegi decorul și cromatica nunții?

Decorul este cu certitudine o parte importantă a întregii tale sărbători. Un decor frumos și bine asortat creează o atmosferă plcăută atât pentru tine, cât și pentru toți cei invitați la nuntă. Cum să alegi decorul, dar și cromatica acestuia, vezi în articolul ce urmează.

...

Cum să combini elementele de decor?

De la husele de scaun, la mocheta de pe jos, la culorile și înălțimea pereților sau aranjamentele de pe masă, toate trebuie să spună aceiași poveste cromatică. Detaliile merg până la culoarea șervețelelor, a tacâmurilor sau fructele de pe masă. Toate detaliile sunt importante.

...

Alege aceiați paletă cromatică

Cu elementele de decor potrivite, totul se leagă și capătă un sens. Florile, vaza, fața de masă, șervețelele, mărturiile, luminile chiar și mâncarea se pot încadra în același tipar. Detaliile din rochia de mireasă, buchetul miresei și costumul mirelui pot fi și ele din aceiași paletă cromatică. Și uite așa puzzle-ul este complet și niciun element nu sare în ochi dacă nu este cazul.

...

...

Combinați reușite

Pare greu să ai în minte mereu câteva detalii în luarea deciziilor viitoare, însă astfel nunta va ta va fi exact ca cea din pozele pe care le-ai salvat ca inspirație. O locație elegantă, cu inserții de pasteluri și argintiu sa va potrivi mai bine cu flori din aceiași paletă sau o inserție de culoare subtilă. Iar devreme ce invitații știu care este locația vor ști cum să se adapteze din punct de vedere vestimentar. Astfel, toate elementele merg mână în mână.

...

Culoare și lumină

Poți opta pentru culori complementare sau combinații unice, în funcție de atmosfera pe care dorești să o creezi prin elementele de decor. Nu uita de lumini, cele de pe ringul de dans și lumina naturală de afară care în cazul nunților de vară este prezentă în 80% din timpul nunții.

...

Cum combini culorile?

  • Pentru 2019-2020 poți merge pe variațiuni de ultra violet, de exemplu, sau alb în combinație cu orice altă culoare, o opțiune mereu elegantă. Pentru cei îndrăzneți pot mixa până la 3 culori și mai multe nuanțe ale culorilor respective.

...

  • Asortarea florilor cu decorul de pe masă și implicit design-ul scaunelor. Invitații petrec destul de mult timp la masă și trebuie să îi faci să se simtă bine, relaxați și fericiți. Când ai culori prea tari, prea multe sau nearmonizate cu locația invitații tăi vor resimții acest lucru.
  • Chiar dacă există câteva reguli pentru combinarea culorilor, dacă ai un ochi critic și un ajutor profesionist poți merge mult mai departe cu elementele creative și să aduci ceva nou. Cele mai inedite combinații se află de cealaltă parte a zonei tale de confort.

...

Pentru a pune toate dorințele tale în practică apelează cu încredere la experți în domeniu decorului de nuntă, precum: Paradise Decor”, Event agency "Say Yes", "Regal Art Decor", "Magic Day", "Prestige Decor", ”Christine event decor”, ”Sweet Dreams Decor”, "SunFlower", "GloriStar". Pe fiecare dintre ei îi găsești cu ușurință pe rețelele de socializare sau la oficiile din oraș

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!