Noutăți

Curiozități 12-03-2021 897

Adevăruri pe care nu le-ai știut despre dragoste

Adevăruri pe care nu le-ai știut despre dragoste

Pentru că e luni, am decis să venim cu o porție nouă de curiozități inedite și amuzante despre dragoste care garantat îți vor oferi o stare de bine pentru toată ziua.

 

4 minute sunt suficiente pentru a înțelege dacă îți place de cineva sau nu

...

Mai mult de atât se pare că limbajul corpului și tonul cu care vorbești sunt mai importante decat ceea ce spui. Noi, Marry.md considerăm că și înfățișarea nu contează mai puțin. Voi cum credeți?

 

 

O dragoste neîmpărtășită este similară cu renunțarea la cocaină

...

Dragostea neîmpărtășită este similară cu renunțarea la cocaină. Așadar, dragostea și dependența de droguri sunt în linii mari similare, dacă le comparăm din punct de vedere al reacțiilor fizice și emoționale pe care le declanșează: neliniste, insomnii, anxietate ușoară și euforie.

 

Uneori dragostea te face mai prost

...

Atunci când privești o persoană atrăgătoare nivelul serotoninei crește, ceea ce duce la stoparea unor părți ale creierului care răspund de gândirea critică.

 

Cercetările demonstrează că persoanele sunt atrase de alte persoane cu care împart același statut social și același nivel de atractivitate. 

 

Persoanele care au același nivel de atractivitate au șanse reale să rămână împreună pe tot parcursul vieții

...

Chiar dacă unul dintre parteneri este mai puțin atractiv, acesta își compensează micile neajunsuri prin dezvolatarea altor competențe atractive pentru societate.

 

Cuplurile în care partenerii se asemănă prea mult nu sunt compatibile

...

Cine a zis că opusurile se atrag, a avut completă dreptate. Aparent este bine să fie asemănări între voi, dar este la fel de important să aveți ce să învățați unul de la altul.

 

Inima frântă nu este doar o metaforă

...

Sindromul inimii frânte este o afecțiune similară atacului de cord, care își poate face apariția în urma decesul unei persoane apropiate, după un divorț sau după o despărțire. Se pare că femeile sunt cele mai predispuse de a avea această afecțiune.

 

Pentru o persoană care își dorește o relație de lungă durată atractivitatea feței contează mai mult decât atractivitatea corpului. 

 

Pupilile dilatate te fac mai atrăgător

...

Pupilile se dilată atunci când privim ceva în întuneric sau suntem excitați . La rândul său o persoană este percepută mai atrăgătoare atunci când îi sunt dilatate pupilele. În urma cu 500 de ani , doamnele și domnisoarele din Italia foloseau o planta "magică", belladona (avand semnificatia de "doamna frumoasă" ) , pentru a-si largi pupilele și a atrage, astfel , mai ușor bărbați , provocandu-i sa pice în mrejele dragostei.

Culoarea roșie te face mai atractiv

...

Studiile demonstrează că femeile percep bărbații îmbrăcați în roșu ca fiind pe un nivel înalt al scării sociale și mai competenți din punct de vedere profesional. Dar  bărbații sunt mai tentați sa se așeze lângă femeile îmbrăcate în roșu și să inițieze discuții din care să afle detalii intime despre aceasta.

 

Te vei îndrăgosti în medie de 7 ore înainte să te căsătorești

 

Femeile au tendința să se îndrăgostească în bărbații care le fac să râdă

...

Acest lucru se întâmplă din mai  multe motive.  Fericirea este contagioasă ceea ce înseamnă că este greu să reziști unei persoane vesele. Pe lângă asta simțul umorului este asociat cu o inteligență ridicată.

 

Conform statisticilor atunci când te îndrăgostești  pierzi 2 prieteni apropiați

...

Se pare că acesta este prețul dragostei. Se întâmplă acest lucru pentru că începi să petreci mai mult timp cu persoana iubită și din ce în ce mai puțin cu prietenii. 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!