Noutăți

Ghidul Miresei 02-08-2014 860

(VIDEO) O nouă modalitate de a-ți distra oaspeții la nuntă - SLOW MOTION video

(VIDEO) O nouă modalitate de a-ți distra oaspeții la nuntă - SLOW MOTION video

Cabinele „slow motion video” au devenit deja un adevărat trend al nunților contemporane. Mirii care vor să se distreze la maxim alături de invitații lor, aleg această modalitate de agrement din mai multe motive. Iată câteva dintre ele.

 

E vesel

Clipurile sunt redate pe un ecran mare pentru ca toată lumea să le poată vizualiza. Iar această modalitate de distracție este atât de contagioasă încât nimeni nu se va putea abține, toți vor dori să o încerce, iar imaginile vor fi de-a dreptul haioase.

 

Păstrează amintiri unice

Este încă o modalitate de a păstra amintiri frumoase din timpul petrecerii. Și nu este o modalitate obișnuită - acest tip de video va reda cele mai tari momente din timpul nunții, într-un mod inedit, așa cum fotografiile și filmulețele video obișnuite, nu o pot face.

 

Îl puteți partaja pe rețelele de socializare

Cu siguranță că nu toți prieteii tăi din facebook, spre exemplu, vor fi la petrecerea voastră de nuntă. În schimb le ve-ți putea arăta filmulețul distractiv, care va fi, cu siguranță, vizualizat, revizualizat și distribuit mai departe. Astfel o mulțime de oameni vor împărtăși alături de voi marea distracție iar petrecerea v-a continua deja în mediul virtual.

Pentru ca filmulețul slow motion să fie cât mai vesel, puteți să vă „dotați” cu ceva accesorii la fel de hazlii, cum ar fi peruci, ochelari imenși, umbreluțe, mustăți gigantice, baloane sau orice alte elemente jucăușe, care să vă ridice dispoziția și să vă înveselească.

 

Vă propunem să vizionați un astfel de filmuleț, pentru a vă convinge cât este de distractiv:

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!