Noutăți

Rochii de Mireasă 21-01-2021 2932

[Rochii de mireasă 2021] Vezi care-s în vogă și unde le găsești

[Rochii de mireasă 2021] Vezi care-s în vogă și unde le găsești

Pentru a vă oferi o listă cu cele mai proaspete trenduri cu rochii de mireasă din 2021, am urmărit prezentările de modă Bridal Fashion Week din Barcelona și Chicago Bridal Fashion Week unde au participat designeri renumiți precum Pronovyas, Yolancris, Alisson Webb și Hayley Paige, pentru a te inspira în alegerea unei ținute interesante, frumoase și cu gust.

Menționăm că puteți procura aceste rochii în vogă la magazinele: Barcelona, Casa Miresei Lavinia, Fashion Bride, Alina Druta Bridal, Scarlet, White Chocolate și White Rose și la Salon de mariaj Kalinushka Alionushka.

Manecile bufante

...

Pe piste au fost observate tot mai multe modele de rochii splendide cu maneci bufante potrivite pentru orice siluetă. Șarmul acestora te duce cu gândul la sezonul cald, dar țesătura fină la zilele petrecute pe plajă cu o nonșalanță naivă.

Printul Floral

...

După diamante, florile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. În sezonul cald îmbrăcămintea  cu print floral este un must-have și rochiile de mireasă nu sunt o excepție!

Minimalismul

...

Deja de câțiva ani acest stil nu își pierde din actualitate. „Less is more,, este motto-ul definitoriu pentru al caracteriza. Nuanțe deschise, forme geometrice simple și stofe netede oferă un aer aristocrat amatorilor de acest stil

Rochii cu fusta Waterfall

...

Acest model este alternativa rochiilor de regină care sunt foarte pufoase. Rochiile cascadă au lucit pe katwalk în acest sezon și se află printre favoritele noastre. Valoanele asimetrice din materialele ușoare este cireașa de pe tort în anul ăsta.

Umerii goi

...

În ziua nunții o rochie cu umerii goi aleg doar cele mai feminine naturi. Pentru că acest stil le scoate în evidență finețea și eleganță. Designerii sunt încântați de această tendință și au inclus în noile colecții multe modele de acest tip.

Rochiile din două piese

...

Rochiile din două piese sunt originale și interesante, combină în sine mai multe stiluri și oferă look-ului o prospețime de primăvară, perfectă pentru o nuntă în stilul rustic

Costumele de mireasă cu pantaloni evazați

...

Aici trebuie să fim atenți pentru că niște costume cu pantaloni albi clasici îți vor transforma ținuta în antitrend. Pantalonii evazați avantajează fetele cu silueta robustă și cu solduri mai late, dar doamnele mai josuțe ar trebui să le combine cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!