Noutăți

Fotografii și video la nuntă 07-10-2021 1751

Fotosesiunea din ziua nunții în plină toamnă. Idei de locații în afara orașului

Fotosesiunea din ziua nunții în plină toamnă. Idei de locații în afara orașului

 

Toamna este momentul în care culorile din jur și atmosfera romantică contribuie la crearea unor poze de nuntă superbe. Chiar dacă plouă, imaginează-ți cât de bine ai arăta sub aceiași umbrelă cu jumătatea ta. Venim cu câteva sugestii de locuri inedite, unde poți efectua sesiunea foto din ziua nunții tale.

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, poți apela la unul dintre fotografii marry.md, ei cu siguranță cunosc cele mai frumoase locuri pentru o fotosesiune de toamnă.

  ...

 Conacul Manuc Bey

Dacă vă doriți o atmoseferă desprinsă din basmele cu prințese, locuri care să inspire istorie și un suflu aristocratic, atunci conacul Manuc Bey este locația perfectă. Chiar în centrul orașului Hîncești se află această bijuterie a arhitecturii de la mijlocul secolului XIX. Prețul pentru o sesiune foto în curtea și în interiorul edificiilor complexului Manuc Bey (pînă la 10 persoane) este de 1500 lei pentru o durată de o oră. Prețul include: accesul în curtea și interiorul Muzeului de Istorie și Etnografie din Casa Iamandi, în curtea Palatului Princiar, în tunelul subteran,  în Palatul Princiar, disponibilitatea utilizării mobilei în calitate de decor. Toamna curtea conacului e de o frumusețe aparte.

...

  ...

...

Complexul turistic Et Cetera

În plină toamnă, un loc inspirat pentru fotosesiunea din ziua nunții este o vinărie. Complexul tursitic Et Cetera este ideal în acest sens, aflându-se în raionul Ștefan-Vodă, satul Crocmaz.  Principalul element sunt podgoriile și spațiul rustic, care sunt perfecte dacă optezi pentru o fotosesiune în stil provence. Butoaiele de lemn, lăzile cu struguri și florile de toamnă sunt câteva din elementele de decor care vor conferi stil și rafinament întregii ambianțe. Fereastra cu vedere panoramică a complexului turistic, îndreptată spre valea pe care sunt aşternute podgoriile de viţă de vie, umple încăperea cu lumină naturală, aceasta în concordanţă cu tavanele înalte te va cufunda în atmosfera unică şi luxuriantă a meleagurilor Moldovei, iar pozele din ziua nunții tale vor fi unice.

...

...

  ...

Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi

Deși este un loc arhicunoscut, nu am putut să nu îl includem în acest top, mai ales că toamna peisajele de la Orheiul Vechi sunt aboslut superbe. Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi se află la o distanță de 50 km de Chișinău, fiind considerată unul din cele mai frumoase locuri de la noi. Dacă alegeți acest loc pentru fotosesiunea din ziua nunții, atunci vă sugerăm să mergeți la apusul soarelui. Culorile de toamnă și lumina apusului vor oferi un suflu romantic și fermecător pozelor voastre. 

...

...

...

Rezervația „Prutul de Jos”

Cei care sunt îndrăgostiți de peisaje pitorești nu vor trece cu vederea acest loc, mai ales că acum este și perioada în care nuferii mai sunt în floare. În zona de sud a Republicii Moldova, acolo unde râul Prut se revarsă în Dunăre, se întinde Rezervația „Prutul de Jos” – de la Văleni până la Giurgiulești, raionul Cahul. În această regiune sunt două mari lacuri naturale din Moldova – Beleu și Manta, care sunt cunoscute la noi pentru flora și fauna bogată pe care le au. Dacă alegeți acest loc pentru fotosesiunea din ziua nunții voastre, atunci vă sugerăm să realizați pozele la răsăritul soarelui, anume atunci fiind cea mai plăcută ambianță și lumină.

...

...

Sperăm că te-au inspirat aceste locuri și astfel va fi mai ușor să alegi ceva inedit pentru fotosesiunea din ziua nunții. Revenim pe parcurs cu mai multe detalii și sugestii.

...

Recomadări de fotografi: Kiriciuc VideographyEvento.md PhotographyBlitzStudioX-Vision, FOTOHOUSEE, I.D. Brothers Production

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!