Noutăți

Curiozități 14-08-2019 550

Top 5 cele mai scumpe inele de logodnă din istorie

Top 5 cele mai scumpe inele de logodnă din istorie

Inelul de logodnă este un simbol al dragostei și al deciziei voasatre de a vă uni destinele pentru tot restul vieții, de aceea este extrem de prețios, indiferent de câte diamante are.

Totuși, dacă vă permite buzuarul, de ce să nu redați intensitatea emoțiilor voastre printr-un inel de logodnă fabulos? Cel puțin, asta au făcut-o vedetele!

... Mariah Carey a avut cel mai scump inel de logodnă, în valoare de 10 milioane de dolari, de la fostul ei logondnic James Packer. Cântăreața a continuat să poarte inelul chiar și după ce cei s-au despărțit, și doar recent l-a vândut cu 2,1 milioane dolari. 

...

... Elizabeth Taylor a ”colectat” opt inele de logodnă de la cele 8 căsicii, dar inelul de la Richard Burton este probabil cel mai memorabil, de 33.19 carate, vândut cu 8,8 milioane dolari.

...

... Beyoncé nu ne surpride deloc cu aces inel de logodna de 24 carate, pe care Jay Z plătise în jur de 5 milioane dolari în 2008.

... 

... Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie în 2004 de Marc Anthony cu acest fabulos inel de diamant, de 8,5 carate în valoare de 4 milioane dolari. Totuși, căsnicia lor a luat sfârșit în 2014. Jennifer a mai primit un inel valoros în timpul logodnei cu Ben Affleck în 2002 - un inel de diamant roz, de 6,1 carate, estimat la o valoare între 1,2 și 2,5 milioane dolari.

...

... Bineînțeles că acest top nu s-ar sfârși fără Kim Kardashian și inelul pe care l-a primit de la Kayne când a cerut-o de căsătorie în octombrie 2013, în valoare de 4 milioane dolari.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!