Noutăți

Buchetul Miresei 13-10-2021 1243

Buchetul miresei – care sunt tendințele pentru acest sezon și unde-l găsești pe cel mai stilat?

Buchetul miresei – care sunt tendințele pentru acest sezon și unde-l găsești pe cel mai stilat?

Unul din accesoriile cele mai importante, care completează ținuta miresei este buchetul acesteia. Important este atunci când îl alegi să ții cont de mai multe detalii, cum ar fi: rochia, anturajul, perioada anului și bine-înțeles preferințele pe care le ai. Vezi care sunt tendințele pentru acest sezon, dar și unde la noi poți găsi cele mai stilate și unice buchete de mireasă.

PS: Poți acorda atenție buchetelor deosebite pe care le creează cei de la: ”Dana's Flowers”, „Buketio”, „Moldflowers”,”Orchid Event Flowers and Decor”, ”MoonFlowers”, „Buket Floral-Studio”.

 

...

Culoarea sezonului – rose și alb

“Rose Quartz” este o nuanță de roz foarte elegantă, perfectă pentru ținutele feminine și romantice. Buchetul de mireasă din flori în nuanțe de roz este foarte fin și atractiv. Rozul are o gamă variată de nuanțe. În acest an sunt recomandate îndeosebi acele tonuri pastelate, mai luminoase, combinațiile de cald-rece.

...

...

Pe lângă roz, albul se menține în topul recomandărilor, fiind asociat cu puritate, feminitate și gingășie. În cazul în care optezi pentru un buchet de mireasă în această nuanță, atunci ai grijă ca acesta să fie cu un accent, pentru a nu se pierde în combinație cu rochia de mireasă. Cu siguranță nu vei da greș, buchetul de mireasă alb fiind considerat clasic și mereu în vogă.

  ...

Buchetele monocromatice

Nu mai e o noutate că în ultimii ani simplitatea a devenit un trend, inclusiv și atunci când alegem buchetul miresei. În acest an sunt în tendințe  buchetele de nuntă monocromatice, care sunt realizate din flori în nuanțe diferite ale aceleiași culori. Este important ca în primul rând să se aleagă tipurile de flori și apoi să se combine nuanțele diferite ale culorii respective. Astfel de combinații arată foarte chic. Sunt în trend mai ales tonurile de galben, roz, lila, fucsia, alb, portocaliu.

...

Buchetele cu frunze verzi

Și în acest sezon sunt printre preferatele mireselor. Frunzele verzi adaugă un plus de viață și un aspect boem. Există și crenguțe naturale care au acest aspect și care impresionează prin nuanțele de verde ale frunzelor lor, mai ales când sunt asociate cu flori albe sau în culori pastelate. În cazul acestor buchete, aranjamentul este unic și ușor de realizat. Se pot folosi flori albe, roz, galbene sau albastre.

...

...

Buchetele de mici dimensiuni

Iarăși se pune accentul pe simplitate și rafinament. Un buchet de mici dimensiuni va oferi un plus de gingășie întregii ținute. De obicei, se optează pentru un singur tip de flori în cazul acestor buchete, cum ar fi: trandafirii, floarea miresei (gipsophilla), florile de bumbac, bujorii. Hortensiile sunt în vogă atunci când vine vorba de un buchet de dimensiuni mici. O singură floare, aranjată cu gust poate servi drept un buchet plin de unicitate și stil.

...

...

Buchetele voluminoase

Deși nu sunt vedetele acestui sezon, totuși continuă să fie în trend, fiind printre preferințele mireselor îndrăznețe, care optează pentru un stil luxuriant și extravagant. Buchetele mari se potrivesc mireselor înalte de statură. În multe cazuri se optează pentru diverse combinații de flori, dar care cu certitudine sunt din aceiași gamă cromatică. Preferabil este de a alege florile-ciorchine, precum sunt orhideele.

 ...

Sperăm că au fost utile detaliile pe care ți le-am oferit și astfel vei face mai ușor alegerea. Îți sugerăm în primul rând să ții cont de propriile preferințe, fiindcă astfel sigur nu dai greș. Să ai parte de o nuntă desprinsă din povești.

...

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!