Noutăți

Organizare Nuntă 01-11-2019 1087

Tendințe în materie de nunți pentru anul 2020

Tendințe în materie de nunți pentru anul 2020

Ce e în vogă pentru sezonul de nunți 2020? La ce detalii trebuie să atrag atenția ca să am o nuntă cât mai stylish? Noi îți venim în ajutor și în cele ce urmează îți prezentăm câteva trend-uri ale anului 2020, în materie de nunți.

...

Nunți relaxate și informale:

În topul listei privind tendințele de nuntă sunt petrecerile relaxate, informale și intime. Cuplurile optează pentru sărbători mai intime, pline de sens, cu cei mai apropiați și dragi oameni. Cunoscute și sub denumirea de „micro nunți”, aceste ocazii tind să aibă o listă de oaspeți mai mică, de aproximativ 40 de persoane sau mai puțin. Atunci când organizezi o nuntă cu puțini invitați ai posibilitatea să aloci un buget mai mare pentru fiecare persoană în parte, astfel poți opta pentru un meniu super personalizat, degustare de vinuri privată și nu în ultimul rând entertainment de calitate. De asemenea, mirii pot petrece mai mult timp alături de invitați, iar acest gest poate fi apreciat cel mai mult de către oaspeții evenimentului.

...

Fashion Statement - Rochiile cu buzunare:

În conformitate cu celebra revista Vogue, rochiile de mireasă cu buzunare sunt una dintre tendințele HOT ale anului 2020. Din punct de vedere practic, este ușor de observat de ce sunt grozave, ca atare, căutările online pentru rochii cu buzunare au înregistrat o creștere de 83% în prima jumătate a anului. O altă tendință în ce privește rochiile de mireasă pe care o avem mulțumită lui Meghan Markle este rochia de mireasă simplă. Concepută de Clare Waight Keller, rochia lui Meghan a fost elegantă și modernă, cu un voal incredibil de lung pe care orice mireasă ar fi mândră să îl poarte.

...

...

Nunțile Eco - înlocuirea mașinilor cu biciclete:

Această tendință a existat și în 2019, in 2020 va continua. Cuplurile sunt din ce în ce mai eco-conștiente. Acum mai mult decât oricând, cuplurile caută modalități de a conviețui în mod responsabil. Acest lucru înseamnă reducerea deșeurilor inutile și încercarea de a fi cât mai ecologic. Locațiile  de nuntă sunt din ce în ce mai ecologice și devin mai durabile. Una dintre noile tendințe de nuntă este ca viitoarea familie să se deplaseze pe bicicletă.

...

Accente pe iluminare:

O iluminare excelentă poate face ca locul nunții tale să strălucească în lumina lunii și să lenevească la apusul soarelui. Prin urmare, nu este de mirare că una dintre cele mai importante tendințe de nuntă ale anului 2020 este pentru iluminare. Când apune soarele, luminile se aprind, fie că este o recepție de nuntă interioară sau în aer liber. Luminile pot stabili tonul și starea de spirit pentru seara ta. Gândiți-vă la diferite posibilități de a integra iluminatul într-un mod unic. 

...

...

Flori peste tot:

Decorurile de flori oferă o înălțare vizuală și pot transforma un loc în unul cu totul special. Culorile îndrăznețe dar si  florile cu texturi și forme diferite sunt un trend al sezonului de nunți din 2020. Florile parfumate, flori înghețate în cuburi de gheață, țesăturile florale de păr pentru petrecerea miresei vor fi la mare căutare. Buchetul de mireasă va fi acela bine-îngrijit, cu multă verdeață debordantă, care-i va oferi un aspect maiestuos.

...

...

Sunt doar câteva dintre trend-urile pentru sezonul de nunți a  anului 2020. Te ținem la curent cu tot ceea ce este mai nou. Fii pe fază, căci urmează lucruri tare interesante.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!