Blog

Organizare Nuntă 08-10-2018 274

Tematica nunții tale: culoarea ROZ

Tematica nunții tale: culoarea ROZ

Rozul este o culoare clasică la nunți și foarte prezentă la tot felul de evenimente romantice. Rozul e ales atât de tinerii non-comformiști, cât și de cuplurile mai conservatoare. 

Dar noi vom încerca să reinventăm această culoare și să te ajutăm s-o incluzi la nunta ta într-un mod cu totul deosebit. 

... Rozul e perfect dacă stilul nunții e unul Vintage sau Clasic și poate fi combinat aproape cu orice altă nuanță, tonurile deschise de roz fiind potrivite aproape în orice context. O alegere bună este rozul și lila (violet deschis), iar dacă vă plac contrastele, puteți combina rozul pal cu albastru, bordo sau chiar negru. 

......

... Rozul merge în orice anotimp din an - iarna el se combină cu auriu și argintiu, vara: cu verdele, toamna - cu nuanțe suculente de vin și albastru închis. Și, evident, primăvara sezonul rozului, cînd nuanțele delicate de roz sunt perfecte alături de culoarea mentei, levănțicăi și de turcoaz. 
......

... Rozul este universal și pentru că poate fi folosit peste tot: de la invitații de nuntă, flori, decor, la fețele de masă, veselă și chiar și rochie. Și pentru că e o culoare delicată, un eveniment luxos nu va arăta prea pompos și exagerat atunci când rozul e culoarea de bază, ci extrem de rafinat. De la o atmosferă jucăușă la una luxoasă - rozul face față oricărei misiuni. Iar dacă băutura de bază va fi vinul rose sau șampania roză, tematica nunții va fi respectată în mod ideal. 

......

... Florile roz sunt clasice și ușor de găsit. Poți alege ce-ți place: trandafiri, bujori, hortensii,  anemone, camelii. În general, dacă simți că albul imaculat e prea pretențios și nu e culoarea ta, rozul poate fi folosit cu încredere în loc: este la fel de pur și feminin. Dacă nu te încumeți să ai o rochie roz, poți alege accesoriile în nuanțe de roz - aici ai de unde alege. 

...

... Poate nu știai, dar până în sec. XX rozul nu era o culoare exclusiv feminină. Dacă vrei să incluzi rozul și în ținuta mirelui, e ok să alegi în nuanțe de roz foarte deschis cravata, cămașa, batista de la piept sau butonii - dar nu toate împreună. E important ca costumul mirelui să nu fie negru în acest caz - gri, nisipiu sau albastru închis sunt nuanțele ideale. Evitați nuanțele dulcii de roz pentru mire - doar nu vrei să arate prea copilăros, nu?

......

... Și, desigur, rozul e o culoare ideală pentru dulciuri, care arată și mai apetisant în asemenea nuanțe. Cupcakes, macarons, biscuiți - toate pot fi făcute în roz, mai ales dacă în degrade, adică de la cea mai închisă la cea mai deschisă nuanță. Iar pentru ca tortul de nuntă să fie și mai apetisant, decorează-l cu flori. 

......

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!