Noutăți

Rochii de Mireasă 18-07-2019 540

Și-a găsit rochia de mireasă la un magazin Second-Hand

Și-a găsit rochia de mireasă la un magazin Second-Hand

Este o normalitate ca miresele să cheltuie o avere pe rochia de mireasă de vis... O femeie, însă, și-a găsit rochia rochia de miresă într-un magazin de caritate, chiar a doua zi după logodnă. Rochia i-a venit perfect și a costat doar 35 de lire.

Mireasa pe nume Cat a povestit pe pagina ei de Facebook cum a găsit rochia second-hand în care s-a și măritat cu prietenul alături de care e împreună de mai bine de cinci ani. 

...

Cat, care este profesoară, povestea că erau împreună cu Mike, prietenul ei, la York în noapte în care el a cerut-o de căsătorie, iar a doua zi ea a mers prin magazinele de caritate (unde merge deseori) și a văzut rochia pe un umeraș. Ea i-a zis lui Mike să o aștepte până probează ceva.

...

Rochia era din dantelă și foarte elegantă, cu mâneci și guler, și i-a venit perfect și a cumpărat-o imediat. Cat zice că nici nu s-a gândit că rochia îi va veni, ci doar vroia să vadă cum îi va sta, și nu îi venea să creadă, de parcă era predestinat. Ea a mai cheltui 200 lire pentru a face doar câteva ajustări.

...

...

...

După ziua nunții, ea a început căutările în speranța să afle cui i-a aparținut rochia și cum a ajuns în acel magazin. Areușit să afle că rochia e din 1950 și a fost cusută de cinva ”acasă”, handmade, iar unele detalii indică ca ar putea fi fost transmise din generație în generație.

...

...

Cat a încurajat și alte mirese să își caute rochia din magazine sau piețe second-hand. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!