Noutăți

Interesant 13-04-2021 1920

Cauți daruri de Paști? Vezi aici câteva idei!

Cauți daruri de Paști? Vezi aici câteva idei!

Au mai rămas încă două săptămâni până la sărbătoarea de Paști sau învierea Domnului. Încă din strămoși, sărbătoarea sfintelui Paști a fost considerată cea mai mare sărbătoare creștină care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice.

Știm că deja ai început pregătirile și ești  în căutarea de cadouri de Paști pentru cei dragi, din acest motiv îți prezentăm noi, câteva idei de daruri. 

Pentru că în ultima perioadă este mai greu să achiziționați ceva din magazine, din cauza unui program special de lucru al acestora, am decis să începem această listă cu daruri pe care le poți comanda online.  Primele 4 idei, după părerea noastră, se încadrează cel mai bine în categoria „Idei de daruri pentru paște”. În originalitatea acestora, te vei convinge și singur dacă ai să faci scroll în jos. 

 

Sapun în formă de iepuraș din glicerină

...

Acest cadou colorat, poate fi dăruit copiilor. Pe lângă aspectul atrăgător, glicerina - componentul din care sunt confecționate aceste sapunuri, are un efect hidratant și hrănitor asupra pielii.

Comandă aici

Ringholder în formă de iepuraș

...

Cu un design special, acest suvenir din cupru, este o creație pe care orice femeie și-ar dori să îl aibă. Este practic, dar și suficient de arătos ca să-l folosești ca un element de decor

Comandă aici

Tavă din lemn 

...

O tavă din lemn cu un asemenea design, este un cadou neobișnuit la care nimeni nu se așteaptă! Dacă dorești să-ți surprinzi prietenii, știi ce să le dăruiești!

Comandă aici

Papuci de cameră

...

Papucii de cameră, dintr-un material pufos cu urechiușe sunt foarte confortabili și drăguți. Se potrivesc sezonului rece și pot fi un cadou ideal de paște.

Comandă aici

 

Mai departe urmează o listă cu alte cadouri, deși mai puțin tematice, la fel de potrivite pentru această sărbătoare. Dacă cumpărăturile online te sperie, aceste opțiuni sunt special pentru tine, pentru că  fiecare dintre aceste articole de mai jos le poți găsi cu ușurință în magazinele obișnuite.

 

Cărțile. Darul care nu își va pierde din actualitate niciodată, deși, sub același format, fiecare dintre ele ascund un univers diferit.  Alege o carte care crezi că va fi interesantă pentru persoana care o să o citească.

...

 

Forme pentru prăjituri. O alternativă bună a darurilor din repertoriul: „cratițe, tacâmuri, farfurii„ Dacă ai să depui un pic de efort ai să vezi că există forme pentru prăjituri cu cele mai inedite forme! Inclusiv cu iepurași!   

...

 

Pijama. La fel un cadou universal, pe care îl poți dărui persoanelor de orice vârstă și sex. Noi îți sugerăm să optezi pentru un model comod, din bumbac. 

...

 

Coșuri cadou. Clasicul coș în care plasezi orice articol, precum: paneton, ouă roșii, ciocolate, chiar și o jucărie de pluș. Ca rezultat, obții o compoziție personalizată - cadou de paști.

...

 

Un coșuleț de picnic. Asemenea cadou poate fi asociat doar cu emoții pozitive, pentru că atunci când îl privești, îți apare dorința să ieși din casă și să petreci timpul calitativ în sânul naturii alături de prieteni.

...

 

Ție ce ți-ar plăcea să primești în dar?

Dacă dorești să înfrumusețezi surpriza noi îți recomandăm să atragi atenția la compozițiile din  baloane cu heliu.

......

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!