Noutăți

Frumuseţe 09-12-2020 1973

Saloane de înfrumusețare, pentru cea mai frumoasă coafură de Revelion și nu numai

Saloane de înfrumusețare, pentru cea mai frumoasă coafură de Revelion  și nu numai

Crăciunul și Revelionul sunt sărbătorile mult așteptate de către fiecare dintre noi. Indiferent unde ai vrea să sărbătorești aceste ocazii speciale, alături de familie sau în cercul prietenilor apropiați, cu siguranță îți dorești să arăți deosebit. Chiar dacă restaurantele vor fi închise, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la ideea unui look elegant, poze frumoase și buna dispoziție. Dacă ți-ai ales deja ținuta de sărbătoare și machiajul sclipitor, alegerea coafurii poate fi nițel mai anevoioasă dar aranjarea părului chiar îți poate da batăi de cap. Dacă vrei să fii și tu o stea în seara dintre ani, Marry îți sugerează cu încredere următaorele saloane de frumusețe.


Monsieur Popan

Specialiștii din salonul de înfrumusețare Monsieur Popan au ca scop să te facă o prințesă. Dețin mai multe tehnici de coafare și aplică cele mai bune proceduri pentru părul tău. Manifestă grijă și abordează fiecare client diferit conform tipului de păr pe care îl au.

Pentru o coafură pe măsură ia legătura cu specialiștii aici

...  ...

 

Hair Room by Elena Vladu

Salonul de frumusețe Elena Vladu deține reputația unui salon de lux. Indiferent dacă ai lungimea părului scurt, mediu sau lung vei arata în vogă, datorită specialiștilor care cunosc cele mai noi tendințe și știu cum să le aplice corect pe părul tău. programează-te la salonul Hair Room by Elena Vladu și nu vei regreta rezultatul final. Vezi aici mai multe coafuri și sfaturi utile de la echipa Elena Vladu.

...

 

Salon "Ana Ciorici"

Cu siguranță ai auzit despre salonul de frumusețe Ana Ciorici. Popularitatea acestui salon derivă din numărul clienților mulțumiți și echipei de specialiști cu experiență în domeniu. Dacă optezi pentru lejeritatea și frumusețea occidentală inspirată de celebritățile de la Hollywood ai ales salonul potrivit. Hairstyliștii sunt creativi și posedă cu profesionalism tehnici de vopsiri complexe, balayage și aranjări care îți vor scoate în evidență trăsăturile care te avantajează. 

Vezi aici mai multe detalii.

...

 

Sergio Magyar "Hair Artist"

Sergio Magyar este alegerea perfectă dacă vrei să ieși în evidență în rândul prietenilor tăi printr-o coafură ca la carte. Sergio îți va depăși așteptările pentru că nu se conduce după standarde, el are propriile idei pe care le aplică cu profesionalism. Specialistul are un simț estetic ieșit din comun și este foarte iscusit în ceea ce face, pentru că o face din pasiune.

Fii și tu în rândul clienților mulțimiți. Ia legătura cu Sergio aici

...

 

Beauty Zone

La dorința ta echipa Beauty Zone vor crea din părul tău o operă de artă. Beauty Zone au o gamă largă de servicii pentru ocaziile de orice tip. Profesioniștii au o experiență în domeniu de mulți ani, sunt creativi și prietenoși. Cunosc preferințele clienților săi și folosesc cele mai bune soluții pentru ai face impecabili. Vezi aici mai multe detalii

...

 


Sărbătorile de iarnă sunt motive în plus să strălucești. Fii creativă și alege cu grijă detaliile care îți vor scoate în evidență ținuta elegantă. 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!