Noutăți

Ghidul Miresei 04-03-2020 2348

Rochiile de mireasă cu broderie – mereu în trend

Rochiile de mireasă cu broderie – mereu în trend

Preț de câteva sezoane, rochiile de mireasă cu broderie sunt la mare căutare. Fie că întreaga rochie este din broderie, fie că partea de sus are o broderie bogată sau voalul este confecționat în totalitate din aceasta, trebuie să remarcăm că anume tipul dat de rochii au un farmec aparte.

... ...

... ...

Casa Miresei Lavinia

De ce ții cont când optezi pentru o rochie cu broderie?

  • Acest tip de rochie nu necesită multe accesorii, întrucât și așa arată bogat, iar dacă se utilizează elemente suplimentare ținuta poate avea un aspect nu tocmai potrivit
  • Broderia are tendința de a mări volumul, deci ține cont de acest lucru

... ...

   White Rose

... ...

Alina Druta Bridal

  • Dacă ai o talie de viespe și o siluetă suplă, atunci acest model de rochie te avantajează
  • Rochia cu broderie este mereu în trend, deci dacă partea de sus a rochiei este un body din broderie, îl poți utiliza și la alte ținute după ziua nunții tale
  • La fel ca și în cazul accesoriilor, încălțămintea potrivită pentru acest tip de rochie necesită cât mai multă simplitate, deci nu trebuie să te complici atunci când alegi

 ... ...

Barcelona

Rochia de mireasă cu broderie. Modelul acesteia

  • În totalitate din broderie. În cele mai multe cazuri este o rochie de tip sirenă sau una cu decolteu de tip A. Sunt perfecte pentru fetele care vor să își accentueze formele.

 ... ...

Scarlet 

  • Partea de sus din broderie. Poate fi un body, un crop top sau o rochie din textură dublă, partea de sus fiind din broderie, iar cea de jos dintr-o fustă simplă.
  • Voalul rochiei din broderie. Cel mai des miresele care optează pentru un voal din broderie, aleg o rochie simplă, fără prea multe aplicații. Voalul este detaliul care va scoate în evidență întreaga ținută.
  • Mânecile rochiei de mireasă sau mănușile. Chiar dacă pare un detaliu nesemnificativ,anume el face diferența.

... ...

Milena

Rochiile cu broderie arată rafinat și conferă o eleganță aparte posesoarei. Mai multe modele deosebite de asemenea tip de rochii, găsiți dacă vizitați saloanele de mariaj din capitală - salonul ”Casa Miresei Lavinia”, salonul "Scarlet", salonul “BARCELONA”, salonul ”Alina Druta Bridal”, salonul ,„Milena”, salonul „White Rose”.

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!