Noutăți

Restaurante 01-02-2021 2540

Ce restaurant să alegi pentru nunta ta, dacă dispui de un buget limitat

Ce restaurant să alegi pentru nunta ta, dacă dispui de un buget limitat

Când auzi cuvântul „nuntă” îți imaginezi o rochie albă de mireasă, un restaurant spațios cu bucate delicioase și fețe frumoase care îți zâmbesc, dar cum rămâne cu partea „întunecată” a nunților? Odată cu începerea pregătirilor de nuntă n-ai cum să treci cu vederea unele aspecte mai puțin plăcute, cum ar fi costurile ridicate. chiar dacă prețurile nu scad, tu ai posibilitatea să gestionezi corect bugetul și să economisești acolo unde poți economisi.  

Sunt foarte multe modalități prin care poți determina un buget aproximativ pentru nunta ta. Poți porni de la numărul de invitați, perioada, chiar și data în care vrei să te căsătorești. Pe lângă asta nu uita să-ți faci o listă cu prioritizări și să aloci un extrabuget pentru aceste lucruri, fie că este vorba despre o firmă de catering, fie că îți dorești un fotograf mai scump. Nu uita să fii realist atunci când stabilești bugetul și să urmărești pe ce cheltui banii.

 

Dacă te interesează pe ce poți economisi, vezi acest articol: Nuntă cu buget restrâns. 9 lucruri pe care am putea economisi

Ai știut că 50% din fondul unei nunți este alocat costurilor pentru locație, catering și închiriere? De asta trebuie să știi ce îți permiți și ce nu, ca mai apoi să nu te trezești că ai dat prea mulți bani pentru una dintre cele menționate mai sus și să nu îți ajungă resurse pentru invitații sau pentru orice altceva ce este necesar.

Cu scopul de-a te ajuta, menționăm  că restaurantele în afara capitalei sunt de obicei mai ieftine, mai ales în afara sezonului de nuntă. Mai jos am creat o listă cu restaurante frumoase unde  poți organiza o nuntă elegantă și cu stil, chiar dacă ai un buget limitat

 

Restaurantul De Vis

Restaurantul ”de Vis” din Trebujeni, Orheiul Vechi este recunoscut ca fiind un loc pitoresc, care oferă un peisaj mirific, ideal pentru orice tip de eveniment. Vei avea cea mai reușită petrecere cu bucate tradiționale pe masă. Sala este comfortabilă cu o capacitatea de pînă la 180 de persoane, cu un nivel înalt de deservire și atmosferă plăcută.

...

 

...

Nr de contact: (+373) 688 33 344  (+373) 792 44 33 1

 

 

Restaurantul Adam și Eva 

Restaurantul Adam și Eva din Durlești deține  reputația unui restaurant bun cu un apect elegant. Este îndrăgit de către clienți datorită ambianței plăcute, bucatelor delicioase și  personalului amabil. Toate acestea la un preț accesibil. 

...

...

Nr de contact:  0697 03 937

 

 

Restaurantul Belvedere

Belvedere   din Chișinău, nu  doar o simplă reflectare a celor mai desăvârșite așteptări, ci și o ideală sală de ceremonii, în care poți petrece orice eveniment. Restaurantul îți pune la dispoziție  o bucătărie excelentă cu cele mai diverse meniuri de banchet. Pentru odihnă oaspeților, sunt destinate zonele cu canapele moi și zone speciale pentru fumători. De asemenea, la dispoziția Dumneavoastră stă o terasă confortabilă și zona de parcaj.

 

...

Nr de contact: (+373) 60 318 707

 

 

Restaurantul Diamond

Sala pentru banchete "Diamond"  din Budești, îți oferă toate serviciile și suportul pentru ați organiza nunta la care visezi! Vei avea  la dispoziție o sală de până la 140 de persoane, decorată în stil clasic, dar și o superbă terasă cu foișor. 

...

...

Nr de contact: (+373)68261322

 

 

Restaurantul Silver House

Pentru cei care iubesc eleganța și bunul gust, restaurantul Silver House  din Chișinău, este locul ideal pentru evenimente de neuitat. Printre punctele forte ale restaurantului se consideră meniul gustos, prețuri pentru orice buget și un loc special amenajat pentru copii.

...

...

Nr de contact: 022 929 822

 

 

Restaurantul Imperial Palace

Restaurantul Imperial Palace, din Cojusna a fost creat cu ideea de a oferi o experiență unică.  Imperial Palace își pune ca obiectiv, măiestria bucătăriei și deservirea la standarde înalte. Sala frumos amenajată are o capacitate între 100 și 250 de persoane, terasa este înconjurată de verdeață dar havuzul îmbină captiv un dans de lunimi.

...

...

Nr de contact: 0600 10 101

 


Sperăm că acest articol ți-a fost de folos și te va ajuta în organizarea nunții tale. Optează cu încredere pentru oricare restaurant din această listă, iar noi, Marry.md îți urăm o petrecere cât mai reușită!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!