Noutăți

08-05-2019 326

Nuntă cu buget restrâns. 9 lucruri pe care am putea economisi

Nuntă cu buget restrâns. 9 lucruri pe care am putea economisi

Pentru multe cupluri  cel mai frumos moment din viată este nunta, dar pe cât de frumos, pe atât de costisitor. Nu prea ne place să scoatem mulți bani din buzunar, dar dacă vrem un eveniment cu efectul WOW trebuie să ne straduim.

Cu toate acestea nu e neapărat să jefuim o bancă pentru a avea parte de o zi memorabilă. Mai ales că, pentru cheltuieli neprevăzute, te poți baza oricând pe Forza credit care te va ajuta să ai o nuntă de neuitat.

Și dacă ești o persoană calculată, poți economisi pe unele lucruri, cum ar fi?

 INVITAȚIILE DE NUNTĂ:

  1. Mergi pe varianta netipărită

Poți trimite invitațiile de nuntă în format digital în mod gratuit cu Joy.

  1. Printează singur invitațiile

Invitațiile de nuntă sunt ușor de făcut. Fie apelezi la un prieten priceput la design, fie cumperi un șablon pe care îl poți descărca de pe site-uri precum Etsy. Apoi le printezi acasă sau la orice magazin care se ocupă de printări. Oricum, vei economisi câteva sute de lei decât în cazul în care ai fi optat pentru invitații tipărite profesional.

ROCHIA:

  1. Verifică ofertele din magazinele universale

Miresele pot găsi acum rochii speciale nu doar în magazinele cu rochii de mireasă. Poți să-ți iei o rochie albă de la secțiunea de balet sau din cea de petrecere a oricărui magazin universal. Rochiile colorate, de tip formal, din ce în ce mai populare, reprezintă, de asemenea, un substituent accesibilă.

...

  1. Împrumută accesoriile

Outfit-ul de nuntă nu înseamnă doar rochia de mireasă ci și alte accesorii, așa cum sunt bijuteriile, voalul sau pantofii. Poți face economii în ceea ce privește acestea accesorii folosind obiecte de familie. Nu numai că economisești, ci vei avea și "ceva vechi" și "ceva împrumutat".

 

LOCAȚIA UNDE VA AVEA LOC NUNTA

  1. Alege o dată mai puțin solicitată

Nu toate nunțile trebuie să fie în aceeași zi. Află în ce luni din an se fac cele mai multe nunți în Moldova. Dacă există o cerere mai mare pentru o anumită dată/lună, și tu vei decide să faci nunta anume atunci, vei plăti un preț mai mare pentru locație. Poți obține o reducere importată atunci când alegi o dată dintr-o lună mai puțin populară, cum ar fi Ianuarie sau Februarie.

  1. Renunță să faci nunta în weekend

Sâmbăta este o zi populară pentru nunți, dar în general este și cea mai scumpă zi pentru a te căsători. Este posibil să scoți din buzunar mai puțini bani pentru locație, dacă îți vei organiza nunta chiar în cursul săptămânii.

  1. Încearcă o locație netradițională

Un restaurant, o berărie, o casă de vacanță, un loft.  Alegerea unei locații care, de obicei, nu se încadrează în tiparele obișnuite ale unei nunți te poate ajuta să economisești - și îi va oferi nunții tale un aer unic.

Restaurantele, de obicei, nu percep o taxă pentru locație. În schimb, plătești pentru mâncare (și poate pentru băutură). Alege unul cu un decor nemaipomenit și vei putea scoate, de asemenea, și prețul decorațiunilor din bugetul tău.

Asigură-te că locația este dotată cu tot ceea ce trebuie pentru a face față unui eveniment mare și nu uita să iei în considerare taxele de închiriere pentru diverse lucruri cum ar fi corturile, luminile sau băile, dacă este necesar.

......

 

CATERING-UL:

  1. Încearcă un meniu variat

În ideea în care vrei să economisești bani pentru nunta ta de vis puteți apela la o firmă de catering. Cărora le puteți spune că mâncarea este pentru o petrecere mare și nu pentru nunta dumneavoastră. Să nu vă grăbiți să acceptați primul preț pentru mâncare. Țineți cont câți invitați aveți și datorită faptului că veți comanda o cantitate mare de mâncare puteți negocia puțin prețul cu firma de catering. Aceasta este o situație în care câștigă ambele părți, dumneavoastră comandați macare la un preț negociat și firma de catering livrează într-o seară cât pentru o săptămână.

...

  1. Nu alege prea multe feluri de băuturi alcoolice

Un bar deschis care este aprovizionat cu băuturi alcoolice, combinații alcoolice poate fi o opțiune destul de costisitoare. Dacă vei alege să oferi doar bere și vin, cu siguranță vei reuși  să faci economii,  

Vrei ceva mai distractiv? Alege o băutură de marcă, care se va servi doar în timpul orelor de cocktail. Iar pentru a face economii îl poți ruga pe barman să le servească în pahare cât mai mici. Majoritatea oamenilor vor alege să încerce băutura de marcă, vor lua o gură, o vor pune jos și se vor întoarce la băutura lor obișnuită.

În general, există multe modalități și opțiuni legate de modul în care poți economisi bani, dar amintește-ți că o nuntă este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta. Așa că, dacă ai nevoie de bani, nu uita că Forza te poate ajuta și vei putea împrumuta până la 5000 de Lei în doar 15 minute.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!