Noutăți

Ghidul Miresei 16-09-2020 874

Refacem invitațiile? Idei pentru miresele care reprogramează nunta

Refacem invitațiile? Idei pentru miresele care reprogramează nunta

Idei de invitații online pentru miresele care au reprogramat nunta

Nunți mult așteptate dar.. reprogramate? Invitațiile de nuntă sunt gata tipărite și probabil au ajuns deja la destinatarii lor. Să refaci acum invitațiile este probabil o soluție posibilă. Totuși, aceasta te împiedică să ajungi la oamenii dragi având un motiv serios. Trebuie să-i protejăm și să ne protejăm. Astfel, îți propunem câteva variante puțin costisitoare și 100% online, gata să fie citite la un click distanță.

...

1. Solicită actualizarea designului invitației pentru distribuire online

Dacă ai colaborat cu un graphic designer, acesta este primul cu care ar trebui să iei legătura! Cu siguranță, încă păstrează grafica invitației voastre. Și pentru că deja cunoaște proiectul și are instrumentele necesare va putea face mici ajustări unde este nevoie. Pe lângă schimbarea de dată, mai poți adăuga un rând despre reprogramare. Astfel, invitația sub formă de imagine este gata fără prea multe modificări.  Aceasta poate fi trimisă pe e-mail, WhatsApp, Viber, sau pe orice alte mijloace online îți sunt la îndemână, direct din confortul casei tale.

...

Sfat: dacă îți dorești ca formatul invitației și textul să fie modificat complet (de tipul unui card care să completeze invitația), nu uita să întrebi care sunt costurile și termenul în care ar putea fi realizat.

2. Crează un design gratuit utilizând Canva

..sau orice altă platformă cu template-uri gratuite. Nu ai nevoie de abilități de designer și nici nu te complici prea mult. Ai la dispoziție sute de modele la o simplă căutare pe site după cuvinte cheie precum: „save the date” sau „wedding invitation”. De la elegant la modern, le găsești pe toate aici. Poți să experimentezi utilizând diverse fonturi, culori și chiar să faci 2-3 variante din care să aveți de ales. Cu puțină inspirație, totul va fi pregătit în mai puțin de o oră.

...

3. Alege invitația online

Invitațiile online – Inviteme.ro,  sunt o soluție minunată pentru vremuri în care trebuie să iei în calcul posibilitatea unor schimbări de ultim moment. În plus, sunt ieftine și poți face update oricând, în timp real. Aceste invitații sunt mult mai complexe decât un simplu design trimis sub formă de imagine, oferind prin formatul lor o adevărată experiență digitală.

...

4. Crează-ți gratuit website-ul nunții

Cu efort puțin și fără să ai nevoie de cunoștințe de programare, poți crea un site al nunții voastre! Ai posibilitatea de a adăuga toate detaliile despre eveniment și reprogramare, inclusiv invitația modificată. Posibil să ai nevoie aici și de punctul 1 și 2.

...

Avantajul de a avea un website îți ușurează munca în ceea ce privește structurarea informațiilor pe care invitații trebuie să le cunoască, mai ales dacă este vorba despre o nuntă cu destinație. Mai mult, îți oferă și ție bucuria de a crea ceva de la zero pentru nuntă, simplu, de acasă.

Am descoperit două platforme utile: ZenDay și WIX, cu ajutorul cărora poți obține un site în scurt timp. Acestea, nu doar că oferă template-uri gratuite, ci sunt și foarte ușor de utilizat.

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!