Noutăți

Organizare Nuntă 28-01-2021 740

Planifici o nuntă în stilul rustic? Vezi detaliile de care trebuie să ții cont

Planifici o nuntă în stilul rustic? Vezi detaliile de care trebuie să ții cont

Cum să te pregătești pentru o nunta rustică

O nuntă rustică este stilul preferat de către persoanele iubitoare de libertate și de neam, dar nu numai. Această tematică este o combinație între stilul romantic și cel tradițional. Elementele decorative din lemn, flori vii și verdeață îți vor induce o stare de relaxare pe tot parcursul evenimentului. De ce este romantică o nuntă rustică? Pentru că este simplă și fără fațadă, dar mirosul amețitor al florilor este asociat cu o plimbare de seară în natură.

Pentru că acest stil este departe de o nuntă clasică, sunt câteva nuanțe pe care trebuie să le luați în considerare pentru o nuntă armonioasă.

Ce înseamnă o nuntă armonioasă? 

Atunci când totul pare un tot întreg, când invitațiile, buchetul miresei, rochia, ș.m.d sunt confecționate în același stil și arată armonios împreună. Când îți dorești o ceremonie ca la carte, trebuie să atragi atenția la toate aceste detalii.

După ce ai o imagine, deși blurată despre cum vrei să arate cea mai importantă zi din viața ta, este timpul să te apuci de pregatiri.

...

Alegerea restaurantului

Primul pas este alegerea sezonului în care îți dorești nunta și căutarea restaurantului. Aici trebuie să ții cont de buget și de numărul invitaților, pentru a te asigura că sala este suficient de încăpătoare și toți vor avea un loc de parcare. Este recomandat să alegi locația cu un an înainte.  

Noi îți putem recomanda restaurantul De Vis, pentru locuri pitorești, care îți garantează cele mai frumoase poze, dar priveliștea din jur, încă mult timp se va întipări în memoria invitaților tăi. Sala are o capacitate de până la 180 de persoane dar deservirea este la cel mai înalt nivel. Restaurantul se află în Trebujeni, Regiunea Orheiului Vechi. Mai multe detalii găsiți la ei pe site restaurantdevis.md

...

...

Invitațiile

După ce ai creat lista persoanelor pe care dorești să îi vezi la aniversarea ta, este momentul să alegi și designul pentru invitații. Invitațiile au un farmec aparte, pentru că oferă o mică aluzie despre stilul nunții. Alege o paletă de culori potrivită atmosferii rustice. 

...

 

Despre look-ul tău de mireasă

O rochie pompoasă de regină este incompatibilă cu tematică rustică. Cu toate că trebuie să îți alegei rochia conform siluetei, există câteva tipuri de rochii inspirate din natură - flirty și puțin glam cum ar fi modelele empire, teacă și A-line cu maneci bufante și decolteu de tipul semi-inimă și modelul pe umeri. 

...

 

Coafura trebuie să fie simplă și ușoară. Cu alte cuvinte fără mult fixativ și să fie multe șuvițe lăsate, împletituri sau de ce nu să porți bucle naturale. Poți completa acest look cu accesorii din flori vii. 

Uită de machiajul strident și contouring.  Pentru o aparență romantică optează pentru o paletă nude, o pudră translucidă și un blush. 

...

Buchetul miresei

Gândește-te la o serie de flori sălbatice texturate pentru buchetul tău. Păstrează gama de culori mate, optează pentru un verde moale, roz, roșu și flori de culoare fildeș natural. Aspectul unui buchet rustic  arată de parcă florile au fost proaspăt culese dintr-un câmp. Nu te limita la florile clasice - adaugă ierburi, plante suculente, ferigi, frunzișuri, salcie și semințe.

...

Tortul mirilor

Și în cazul torturilor trebuie să păstrați forme geometrice simple, culori naturale, cele care le-ați ales și pentru buchet. Desigur puteți adăuga și flori.

...

Cum poți economisi bani?

Costurile pentru organizarea unei nunți rustice este mai mic comparativ cu organizarea unei nunți în stilul elegant, chiar dacă este la fel de frumoasă. Puteți economisi dacă alegeți o dată corectă, de exemplu, într-o seară de duminică multe restaurante pot reduce prețurile, la fel poți negocia prețurile pentru mâncare cu o firmă de catering dacă aveți o comandă pentru un număr mare de persoane. Vorbind despre ținută, poți opta pentru o rochie în chirie, dacă tot ai să o porți o singură zi în viața ta. 

Mai multe despre o nuntă rustică poți afla în acest articol: Nuntă în stil rustic - cum și unde o poți organiza în Moldova

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!