Blog

Wedding News 23-03-2020 223

Nuntă pe timp de pandemie în România

Nuntă pe timp de pandemie în România
Nuntă cu mare alai în plină pandemie. În jur de 100 de persoane s-au adunat la evenimentul, care s-a desfășurat într-o localitate din județul Argeș, România. Presa locală subliniază că printre nuntași au fost persoane revenite recent din Spania, Franța, Germania și chiar Italia, țări europene cel mai afectate de coronavirus.
 
...

Cheful a fost, însă, întrerupt de polițiști. Vecinii au fost cei care au chemat oamenii legii, de teama că ar putea fi infectaţi cu noului virus.
”S-au adunat aici destui de dimineață, dar de unde au venit, de unde să știu? Dacă au venit cu microbul ne-au terminat”.
Primarul susține că i-a anunțat pe localnici despre importanța respectării tuturor măsurilor restrictive în această perioadă.
 
...

”În jur de vreo 10 mașini au intrat pe uliță. Nu știu dacă erau 100, dar cred că mai puțin de 100 de persoane. I-am anunțat personal că n-au voie să se adune nici măcar la cafea”, a spus primarul, Luigi Ionescu. 
Unii dintre petrecăreți spuneau că nici nu a auzit despre noul coronavirus.
”Păi n-ați auzit de coronavirus? - Nu am auzit! - Dar știți ce măsuri sunt luate în România? - Știu. - Nu e coronavirus pe aici, nu? - Nu știu, de unde să știu?” .

...
Persoana la care se adunase cei 100 de oameni a fost amendată cu patru mii de lei românești, echivalentul a 825 de euro.
loading...

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!