Noutăți

Restaurante 24-11-2020 1244

MiaDora îți garantează cea mai frumoasă nuntă!

MiaDora îți garantează cea mai frumoasă nuntă!

Despre celebrarea nuntii dvs. ar trebuie sa va ramana cele mai pozitive amintiri acestea pot afecta intreaga viata a viitoarei familii. Un rol imens aici il are localul in care a avut loc serbarea nuntii. Restaurantul MiaDora din Chisinau va va transforma nunta intr-un basm!


De ce MiaDora?

Restaurantele moderne cu interioare minimaliste sau avangardiste pot fi atractive, dar o nunta in astfel de localuri se aseamana mai mult cu o petrecere banala!

Restaurantul MiaDora este pentru cei care considera ca nunta este un eveniment semnificativ si solemn. Nu o intalnire standard, ci o sarbatoare romantica a iubirii si a familiei, demna de a avea loc intr-un local adecvat.

...

Draga mireasa! Vreti sa va simtiti ca o adevarata regina si nu una din miile de vedete ale Instagram-ului fara nume? Visati la o nunta de nivelul european?

Draga mire! Vreti ca iubita dvs., familia si prietenii sa-si aminteasca nunta ca de o sarbatoare respectabila, unde este placut sa fii prezent?

Mult iubitii parinti a tinerilor casatoriti! Cu siguranta veti aprecia aspectul magnific si interiorul restaurantului MiaDora la cel mai inalt nivel.

Majoritatea proaspat casatoritilor contemporani nu sunt adeptii nuntilor in stil rustic cu un volum imens de alcool, concursuri vulgare si o adunatura de oameni neadecvati care au uitat cine este mireasa si cine este martorul. Atrageti atentia la sala pentru nunti  MiaDora - este posibil un astfel de eveniment absurd aici? Acesta este locul pentru o adevarata serbare la cel mai inalt nivel!

Restaurantul MiaDora - standard european pentru celebrarea nuntii

Arhitectura clasica a restaurantului, stilul francez magnific al zonei verzi, havuzul muzical uimitor, sala de lux cu un design clasic, dar cu cele mai noi echipamente tehnice pentru a serba, spatiul gata pregatit pentru ceremonia de inregistrare civila in afara localului, cu un foisor alb elegant si locuri pentru oaspeti - toate la restaurantul MiaDora concepute pentru a crea o atmosfera vesela si festiva la nunta dvs.! Iluminarea spectaculoasa de seara pe cladire si in zona verde va va ajuta la crearea unei sesiuni foto exclusive de nunta.

...

Aici nu vi se va oferi un meniu standard care este acelasi pentru toate evenimentele - chiar voi insusi veti participa la alegerea acestuia, iar bucatarii profesionisti va vor pregati cele mai complexe si rafinate preparate din bucataria europeana. Personalul este prietenos si atent la orice necesitate a oaspetilor. Sunt asigurate pana si locuri pentru comunicare placuta si relaxare. 

...

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!