Noutăți

(Texte) Felicitări pentru orice eveniment 02-01-2019 592

Mesaje de felcitare pentru frumoasa sărbătoare a Crăciunului

Mesaje de felcitare pentru frumoasa sărbătoare a Crăciunului
 1. Crăciun fericit și un An Nou cu mari și frumoase realizări!

 2. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații, și plin de succese. La mulți ani!

 3. Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă! La Mulți Ani!

 4. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

 5. Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în aceasta perioadă.

 6. Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate.

 7. Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

 8. Frumusețea sărbătorilor de iarnă să va găsească în case alături de cei dragi. Aceasta sărbătoare să vă aducă multa sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.

 9. Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea sa te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

 10. Fie ca viața ta să fie colorată și veselă asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!

 11. Farmecul zilelor de Crăciun să te însuflețească și să-ți lumineze toată ființa! Bucură-te de adevărată semnificație a acestei sărbători alături de toți cei pe care îi iubești!

 12. Dacă ești singur, iți doresc să ai parte de dragoste, dacă ești supărat, iți doresc să ai parte de fericire, dacă ești tulburat, îți doresc să ai parte de liniște, dacă te simți gol pe dinăuntru, iți doresc să fii plin de speranță. Crăciun Fericit!

 13. Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!