Blog

Frumuseţe 16-05-2018 986

Master class "Wedding Season SS18": află care sunt tendințele în materie de coafură, machiaj și rochii de mireasă

Master class "Wedding Season SS18": află care sunt tendințele în materie de coafură, machiaj și rochii de mireasă

Pentru fiecare mireasă nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața de cuplu. Tocmai din acest motiv, mireasa trebuie să aibă o ținută rafinată și echilibrată, care să-i accentuieze personalitatea. 

...

De aceea, sezonul nunților 2018 a început cu un masterclass inedit, pe 14 mai, la restaurantul Versailles din centrul capitalei. Trainerii Natalia Chindirova și Tatiana Cojekina ai Studioului Estel Kiev au realizat lucrări pe 6 modele - exemple din cele mai frumoase coafuri de mireasă pentru anul 2018, vorbind și despre ultimele trenduri în materie de hair-styling și make-up. 

...

Pe poziții rămân și coafurile studiat-dezordonate, cu bucle mari, ușoare, fără exces de fixativ și care nu par țintuite pe cap. Coafurile înalte sunt foarte în vogă anul acesta, dar și părul cuminte, asortat cu rochii diafane. 

Specialiștii au subliniat faptul că machiajul de mireasă este unul complex, care realizează trei funcții: make-up de zi, de seară și pentru foto-shooting. Este important să fie ușor, dar bine realizat de către un profesionist, din produse calitative, care să nu încarce excesiv fața. 

...

În trend sunt nuanțele naturale, suave, iar highlighter-ul nu trebuie aplicat în mod excesiv pentru că ar putea să nu arate bine în poze. Smokey eyes e o alegere bună - doar dacă se optează pentru culori calde, evitându-se negrul sau cenușiul. Deși tendința de a folosi un ruj sau gloss nud, pastelat rămâne în vogă, anul acesta sunt binevenite și nuanțele suculente, fructate, de vișină, zmeură sau prună. 

Evenimentul a culminat cu o minunată colecție de rochii de mireasă în stil boho a designerului autohton Alina Bradu.

Fiecare mireasă merită să strălucească în cea mai inedită zi din viața ei, de aceea e important ca ținuta, părul și machiajul să fie impecabile! 

Poze realizate de fotograful Marin Onilov.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!