Noutăți

Curiozități 28-03-2019 1304

„Mărită-ți rochia”. Un salon de mariaj din Chișinău te îndeamnă să oferi ținutei tale de nuntă o nouă șansă

„Mărită-ți rochia”. Un salon de mariaj din Chișinău te îndeamnă să oferi ținutei tale de nuntă o nouă șansă

„Mărită-ți rochia” este un program lansat de Fashion Academy of Moldova, prin care miresele care deja și-au trăit povestea de dragoste sunt îndemnate să ofere straielor de nuntă șansa de a scrie fericirea altei persoane.

Ideea proiectului a apărut după ce mai multe mirese au menționat că rochiile lor de nuntă se prăfuiesc în garderobe. Astfel, o tânără a lansat programul care permite femeilor să găsească hainelor în care și-au marcat unul din cele mai frumoase evenimente din viață un nou stăpân, scrie zugo.md.

„Eu am foarte multe prietene care și-au procurat o rochie de mireasă scumpă și acum se prăfuiește prin garderobă. Multe dintre ele ar vrea s-o vândă chiar și la jumătate de preț, dar nu au timp pentru a se ocupa de asta. Prin urmare, am vrut să-mi ajut prietenele și am amenajat un salon de rochii de mireasă și de seara la mâna a doua. În cadrul salonului șansele ca rochiile lor să se vândă sunt mult mai mari decât în cazul în care ar încerca să o facă cu forțele proprii pe rețelele sociale”, a spus Nadya Gudumak, fondatoarea Fashion Academy of Moldova.

Acest program - toate detaliile le găsești în link - își propune să adune într-un singur salon zeci de rochii de mireasă care deja au fost purtate și să fie puse la dispoziția soțiilor în devenire. Fondatoarea încurajează pe cele care vor să își vândă haina din ziua nunții să se înscrie în acest program. Astfel vor recupera o parte din investiție și totodată vor face o altă mireasă fericită, oferindu-i ocazia să achiziționeze rochița la un preț surprinzător.

Inițiativa a luat rapid amploare pe internet, iar unele fete deja au început să posteze fotografiile de la marele eveniment, însoțite de hashtagul #măritățirochia.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!